Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Just Dance 2020 PS4 (Prednarudžba)

Okupite svoje prijatelje i obitelj i plešite kao da vas nitko ne gleda s Just Dance 2020! Najprodavaniji glazbeni serijal svih vremena, s više od 67 milijuna prodanih jedinica, vraća se ove jeseni. Najnoviji, najsvježiji Just Dance slavi 10 godina okupljanja ljudi s 40 novih vrućih pjesama, još više zapanjujućih svemira i ekskluzivnih iznenađenja koje će igrači otkriti! Pridružite se zajednici s više od 120 milijuna igrača širom svijeta i spremite se zapaliti plesni podij. Bilo da se nešto slavi ili bez ikakvog razloga, Just Dance je tu za svaku priliku!

Glavne značajke:

 • Od hitova na vrhu ljestvice do obiteljskih favorita, od viralnih internetskih fenomena do najnovijih umjetnika u nastajanju, svatko se može zabaviti u Just Dance
 • Uživajte u širokom rasponu kreativnih svemira, dizajniranih pomoću novih produkcijskih tehnika, koje nikada ranije niste vidjeli u Just Dance-u
 • Pratite broj sagorjelih kalorija, vrijeme provedeno u plesu i budite motivirani dok se zabavljate uz omiljeni način igranja fanova - Sweat mode
 • Udružite se s prijateljima radi više zabave u Co-op modu. Co-op način rada okuplja igrače da kombinuju rezultate i vladaju plesnim podijem
 • Mališani se mogu pridružiti zabavi uz poznati Kids mode! Ovaj posvećeni način igranja omogućuje najmlađim igračima da u potpunosti uživaju u osam novih pjesama prilagođenih djeci, zajedno s zabavnim plesnim iskustvom prilagođenim dječjim potrebama.
 • Uz Just Dance Unlimited, uslugu streaminga pretplate za ples na zahtjev, imate pristup 500+ pjesama i više! Svaki primjerak igre dolazi s jednomjesečnim pristupom!

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Paris
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Just Dance
Žanr:Glazba/ples/party
Igrača:1-6
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Just Dance 2020 PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 05.11.2019.

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: jd2020ps4
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 399,00kn
 • 369,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.