Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Ghost Recon: Breakpoint Ultimate Edition PS4 (Prednarudžba)

Dobro došli u Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, duboku prožimajuću taktičku pucačinu smještenu u ogromni otvoreni svijet slobodne igre.

Postanite Ghost, elitni vojnik američkih snaga za specijalne operacije, koji se bori da preživi. Ranjeni, bez podrške i dok vas love bivši Ghostovi, morate se boriti da preživite izgubljeni na misterioznom otoku Auroa. Odaberite prave saveznike i odlučite kako uništiti nemilosrdne neprijateljske snage.

Testirajte svoje vještine preživljavanja sami ili u timu od četiri igrača u kampanji i intenzivnim online borbama 4 na 4.

Glavne značajke:

  • Istražite opasni arhipelag - Istražite Aurou, dom diva Silicijske doline Skell Technology, zrakom, kopnom i morem. Uronite u misteriozni otok gdje se arhitektonski napredne zgrade miješaju s divljom, neukroćenom prirodom. Od snježnih vrhova do najdubljih močvara, čekaju vas svi mogući tereni.
  • Uništite smrtonosnog neprijatelja iz prošlosti - Wolves je smrtonosna bivša američka vojna jedinica koja se odmetnula i spremna je upotrijebiti najučinkovitije ubilačke strojeve da bi vas uništila. Osim toga, oni su bili poput vas – koriste se istom obukom i iskustvom. Jedinica Wolves zauzela je Aurou i stavila pod svoju kontrolu najvažnije resurse na otoku: dronove. Njihov vođa je vaš brat po oružju, pukovnik Cole D. Walker, i vi ćete ga morati uništiti.
  • Prilagodite svojeg Ghosta - Stvorite vlastiti lik i birajte između tisuća kombinacija da biste stvorili savršenog Ghosta. Pljačkajte materijale po svijetu, izrađujte i nadograđujte svoje oružje i prilagodite opremu da bi vaš Ghost odgovarao vašem stilu igre. U igri Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint sve je stvar izbora.
  • Udružite se s prijateljima - Udružite se s prijateljima i iskusite zajednički napredak od glavne kampanje do borbe igrača protiv igrača. Istražite bogati sadržaj na najvišoj razini igre, uključujući akcije s četiri igrača. Kako god odlučili igrati, u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint uvijek ćete imati isti lik: iste prilagodbe, iste vještine i isto oružje. 

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Paris
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Ghost Recon
Žanr:Pucačina
Podžanr:Open world, Akcijska avantura, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:2-4
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Ghost Recon: Breakpoint Ultimate Edition PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 04.10.2019.

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: grbueps4
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 949,00kn
  • 859,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.