Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Far Cry 4 & Far Cry 5 Compilation PS4

Far Cry 4

Izgrađen od legendarnog DNK svog nagrađivanog prethodnika, Far Cry 4 donosi najekspanzivnije i najbogatije Far Cry iskustvo ikada, u sasvim novom i masivnom otvorenom svijetu, s integriranim drop-in & drop-out kooperativnim open world gameplay-om.

Skriven u visokim Himalajima leži Kyrat, zemlja tradicije i nasilja. Vi ste Ajay Ghale. Putujući u Kyrat kako bi ispunili umiruću želju vaše majke, naći ćete se uhvaćeni u građanskom ratu za rušenje opresivnog režim diktatora Pagan Min. Istražite i putujte ovim ogromnim otvorenim svijetom, gdje opasnost i nepredvidljivost vrebaju iza svakog ugla. Ovdje je svaka odluka važna, a svaka sekunda druga priča. Dobrodošli u Kyrat.

Istražite otvoreni svijet ispunjen mogućnostima

Otkrijte najrazličitiji otvoreni svijet ikada stvoren. Uz teren koji se proteže od bujne šume do snijegom prekrivenih Himalaja, cijeli svijet je živ ... i smrtonosan.

 • Od leoparda, nosoroga, crnih orlova, i jazavac, Kyrat je dom za raznoliku divljač. Kretajući na lovu za resurse, znajte da nešto možda lovi vas ...
 • Izvidite neprijateljski teritorij odozgo u posve novom gyrocopter-u a onda se spustite natrag na zemlju u svojem odijelu sa krilima. Uspite se na leđa slona od šet tona i oslobodite njegovu sirovu snagu na vaše neprijatelje.
 • Odaberite pravo oružje za posao, bez obzira na to koliko lud ili nepredvidljiv posao bio. Uz raznolik arsenal, biti ćete spremni na sve.

Co-Op: povedite prijatelja

Netreba na svako putovanje krenuti sam. Far Cry 4 omogućuje drugom igraču da upadne i ispadne iz igre u bilo kojem trenutku, ponovno izmišljajući kooperativno iskustvo u istinskom duhu Far Cry-a za novu generaciju konzola. Sada ćete biti u mogućnosti da otkrijete i istražite živi otvoreni svijet Kyrat-a zajedno.

Arena: Što ćete postati?

Dokažite vaše borbene vještine i borite se za opstanak i slavu u Areni. Zaraditi poštovanje publike i testirajte svoju volju da preživite, borite se s ljudima i životinjama, dok samo jedan natjecatelj ne ostane.

Multiplayer

Okusite Kyrat-ovu buntovnu povijesti u potpuno novom natjecateljskom multiplayer modu. Igrajte kao teško naoružani vojnik Golden path Pobune ili kao član drevnog Kalinag ratnog plemena opremljenog sa smrtonosnom snagom prirode.

Urednik mape - dizajner smrtnih zamki

Napravite i podijelite svoje mape pomoću najmoćnijeg i intuitivnog urednik mapa ikada ponuđenom u Far Cry serijalu. Vaše kreacije će dobiti pozornost koju zaslužuju zahvaljujući poboljšanim alatima, poboljšanim sučeljem i sposobnošću da objavite i podijeliti svoje mape sa zajednicom.


Far Cry 5

Dobro došli u Hope County, Montana. Ovo idilično mjesto pripada zajednici ljudi koji vole slobodu i fanatičnog kulta sudnjeg dana poznatog kao "Project at Eden's Gate". Predvođena od strane karizmatičnog proroka, Joseph Seed i njegove odane braće i sestara, Eden's Gate se tiho infiltrirala u svaki aspekt svakodnevnog života. Kada vaš dolazak potakne kult da nasilno preuzme kontrolu nad regijom, morati ćete se uzdići i izazvati otpor, kako bi oslobodili opkoljenu zajednicu.

Slobodno istražujte rijeke, zemlju i nebo Hope County-a, sa najvećim izborom prilagodljivog oružja i popisa vozila ikad viđeno u Far Cry igri. Vi ste junak priče u uzbudljivom svijetu koji uzvraća sa svakim dobivenim udarcem, te gdje mjesta koja otkrijete i mještani s kojima se udružite, oblikuju vašu priču na načine koje nikada nećete predvidjeti.

Potaknite vatru otpora protiv fanatičnog vjerskog kulta

Zaglavljeni na neprijateljskom teritoriju, pronađite snagu u zajednici oko sebe kako biste vodili otpor protiv kulta koji je preuzeo Hope County u Montani.

 • Regrutirajte "Guns For Hire" iz opsežnog popisa likova. Iskoristite posebne vještine sa do 3 saveznika u isto vrijeme kako biste stekli prednost na kultom
 • Upravljajte specijaliziranim "Fangs For Hire", životinje kojim možete kontrolirati i zapovijedati da podržavaju bilo koji stil igranja
 • Sklopite saveze sa "Firends For Hire" kako bi se suočili sa kultom u kooperativnom iskustvu za dva igrača koje se proteže cijelom kampanjom

Kreirajte vaš put

Sloboda da idete u bilo kojem smjeru - odlučite kada, gdje i kako.

 • Od trenutka kada uđete u Hope County imate slobodu da se uhvatite u koštac s svijetom, kojim god redoslijedom želite
 • Ogromna postava nezaboravnih likova oblikuju vašu priču dok potičete otpor protiv prijetnje fanatičnog kulta
 • Po prvi put u Far Cry-u, vi ste heroj - stvorite svoj vlastiti lik i prilagodite ga

Svijet koji se razvija

Igrajte na vaš način u dinamičnom otvorenom svijetu koji se prilagođava i reagira na izbore koje učinite.

 • Podignite Mjerač Otpora kako bi razvijali svijet na značajne načine
 • Ometite pripreme kulta za sudnji dan, kako bi privukli Heralds-e u epske obračune u otvorenom svijetu
 • Vaši izbori utječu na svijet, kako nove gameplay mogućnosti proizlaze iz kaosa

Dinamične igračke

 • Vozite se kroz okolinu u ikonskim američkim vozilima koju možete učiniti svojima; od "muscle" automobila do velikih vozila, od ATV-a do traktora
 • Pilotirajte avionom kako bi privukli kultne snage u epske zračne borbe ili bombardiranja
 • Otkrijte prirodna bogatstva Montana-e - lovite, pecajte i istražite svaki centimetar

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Far Cry
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Pucačina, Open world
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Far Cry 4 & Far Cry 5 Compilation PS4

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: 0303654
 • Dostupnost: Dostupno
 • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.