Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Sniženo eFootball PES 2020 PS4

Velike promjene uvedene su u PES 2020 ​​kako bi se stvorio autentičniji gameplay za igrače.

Ova nogometna igra ima više novih i nadograđenih značajki, uključujući nove tehnike; kontekstualno osjetljiva preciznost udarca; realističnija obrana i dodatak namjernog prekršaja; interaktivni sustav koji rekreira osobnost igrača na terenu; i mnogo više.

Prerađena Master Liga

  • Vraća se omiljeni način igre fanova - Master League, ali je došlo do značajnih promjena kako bi bio još bolji. Igrači će moći preuzeti još veću kontrolu nad razvojem svoje priče pomoću novog moćnog interaktivnog dijaloškog sustava! Možete odabrati vlastite odgovore koji će odgovarati vašoj osobnosti i stvoriti svoju vlastitu priču o Master ligi.
  • Poboljšano je i transferno tržište kako bi bilo usklađeno sa stvarnošću. Sadrži novi algoritam za poboljšanje naknade za transfer, plaće i ostale elemente za stvaranje autentičnijeg igranja.
  • Igrači također mogu prilagoditi logotipe sponzora, modele menadžera ili igrati putem ovog načina koristeći jedan od legendarnih menadžera kao vaš avatar, uključujući Zico, Cruyff i Maradona. Ovi će dodaci pružiti veću slobodu ovom popularnom načinu igranja.

Novi način igre: Matchday

  • PES 2020 uključuje potpuno novi način pod nazivom Matchday, koji suštinu nogometne kulture stavlja u natjecateljski format, tako da se igrači mogu osjećati kao da su na terenu. Poravnajte se s jednom od dvije različite strane na početku svakog tjednog događaja, gdje svako savršeno postavljeno dodavanje i zapanjujući postignut  golovi doprinose bodovima prema pobjedi.
  • Radite zajedno s novopridošlicama PES-a i iskusnim veteranima kako biste izgradili svoju prednost uoči Velikog finala. Analizirat će se svaka grupna utakmica kako bi se pronašao igrač s najboljim rezultatima koji će biti izabran kao Predstavnik koji ostvare pravo na natjecanje u Velikom finalu u ime svoje odabrane strane - što će se moći vidjeti u live streamu u Matchday modu.

Igra - info
Proizvođač:Konami
Izdavač:Konami
Serijal:Pro Evolution Soccer
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:2-22
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

eFootball PES 2020 PS4

  • Brand: Konami
  • Šifra: 0303672
  • Dostupnost: Dostupno
  • 449,00kn
  • 399,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.