Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Need for Speed: Payback PS4

Postavljeno u svijetu podzemlja Fortune Valley-a, vaša ekipa i vi se ponovno okupljate u potrazi za osvetom protiv The House-a, zloaglasnog kartela koji upravlja gradskim kockarnicama, kriminalcima i policajcima. U ovom korumpiranom kockarskom raju ulozi su visoki i The House uvijek pobjeđuje. Igrajte razne izazove i događaje kao Tyler - The Racer; Mac - The Showman i Jess - The Wheelman. Svaki vozač mora izvršavati utrke, misije i izazove kako bi stekao poštovanje podzemlja, te se natjecao se u finalnoj utrci i konačno eliminirao The House.

Vaš automobil je u središtu svega što radite. Kreirajte jedinstvene automobile sa dubljim performansama i vizualnim prilagodbama nego ikad prije. Gurajte ih do granica kako jedva izbjegnete policiju u epskim potjerama. Suočite se s ostalim natjecateljima na ili izvan ceste kroz kanjone, pustinje, planine i grad. Povećajte ulog tako da stavite dodatnu in-game valutu na događaje, izazove i misije kako biste povećali dobitke ili riskirali izgubiti sve. Za ultimativna prava hvalisanja, spojite se putem Autolog preporuka i natječite se s prijateljima, te po prvi put s potencijalnim konkurentima. Vaš će se Leaderboard popuniti s drugim igračima slične razine vještina, kako biste vidjeli kako ste rangirani u odnosu na ostatak svijeta.

Glavne značajke:

  • Od otpada do Stock auta, pa do Super auta - Beskrajno poboljšavajte svoje performanse kroz svaku od pet različitih klasa automobila (Race, Drift, Off-Road, Drag i Runner) kako biste stekli prednost na natjecanju u bilo kojoj utrci, misiji ili izazovu. Pronađite napuštena vozila razasuta širom svijeta kako biste izgradili savršeni automobil od temelja. Prikupite, osvojite ili kupiti najnovije dijelove za automobile i kreirajte niz savršenih automobila.
  • Proživite akcijsko vozačku fantaziju - Igrajte kroz eksplozivnu avanturu kao tri različita lika koja su povezana zajedničkim ciljem: osveta pod svaku cijenu. Tyler, Mac i Jess su se udružili kako bi se osvetili i ušli u finalnu utrku i eliminirali The House. Borbite se s policijom sa sve većim intenzitetom, utrkujte se protiv konkurenata diljem grada i vozite na i izvan ceste kroz planine, kanjone i pustinju.
  • Natjecanje s visokim ulozima - Krenite u pobjednički niz i osvojite velike nagrade kroz "risk vs reward" igru. Povratak intenzivnih policijskih potjera znači da ulozi nikada nisu bili veći. Postavite svoju reputaciju na liniju i izazovite svoje prijatelje ili potencijalne konkurente putem Autolog  preporuka kroz događaje kampanje ili se suočite u klasičnim online leaderboards.

Igra - info
Proizvođač:Ghost Games
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Need for Speed
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

Need for Speed: Payback PS4

  • 249,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Službeno predstavljen Need for Speed: Payback

Službeno predstavljen Need for Speed: Payback

admin 02/06/2017 0
Nakon što je prošlog mjeseca podijelio prve informacije o igri, EA je danas službeno najavio Need for Speed: Payback, najnoviji nastavak u dugogodišnj...
Nastavak...