Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Alien: Isolation PS3

Otkrite pravi smisao straha u Alien: Isolation. Zastrašujuća horor igra koja vas stavlja u atmosferu stalnog straha i smrtne opasnosti. Petnaest godina nakon priče Ellen Ripley na brodu Nostromo, njena kćer Amanda ulazi u očajničku borbu za opstanak, na misiji da shvati istinu iza majčinog nestanka. U ulozi Amande, prolaziti ćete kroz nestabilni svijet, stalno suočeni sa paničnim i očajnim stanovništva te nepredvidljivim i nemilosrdnim Alienom. Nadjačani i nepipremljeni, morate prikupljati resurse, improvizirati rješenja i koristiti svoju snalažljivost, ne samo da uspjete u svojoj misiji, već da jednostavno ostanete živi.

Glavne značajke:

  • Prevladavanje sveprisutne smrtonosne prijetnje – Iskusite konstantan strah dok vas uistinu dinamičan i i reaktivan Alien, pomoću svojih osjetila, lovi i reagira na svaki vaš pokret.
  • Improviziraj da preživiš – Hakiraj sustave, tragaj za vitalnim resursima i predmetima za izradu oružija koja ćete koristiti u raznim situacijama. Hoćeš li izbjegavati neprijatelje, odvratiti ih ili se suočiti s njima licem u lice?
  • Istraži svijet misterije i izdaje – Upusti se u detaljno okruženje Sevastopol-a, svemirske trgovače postaje na samome rubu svemira. Suoči se sa raznolikim stanovništvom u svijetu koji vlada strah i nepovjerenje.

Igra - info
Proizvođač:Creative Assembly
Izdavač:Sega
Serijal:Alien
Žanr:Survival horror
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 3
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):18+

Alien: Isolation PS3

  • Brand: Sega
  • Šifra: 0207459
  • Dostupnost: Dostupno
  • 99,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.