Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Armored Core: Verdict Day PS3

Zapovjedajte eskadrilom naprednih Armored Core mech-ova u distopijskoj budućnosti opustošenoj ratom. Igrači će moći formirati odrede do 20 članova te se pridružiti jednoj od različitih frakcija u igri kako bi se borili za kontrolu nad teritorijem protiv drugih igrača u multiplayer modu. Nove gameplay značajke su implementirane u Armored Core: Verdict Day kako bi se osiguralo da igrači koji se odluče igrati sami budu u mogućnosti stvoriti i zaposliti ekipu A.I. kontroliranih mech-ova i uživaju ​​robustne značajke co-op i multiplayer-a, dok novi matchmaking sustav osigurava da se igrači nađu odmah u bitci .

The Operator Mode se vraća iz Armored Core V, dopuštajući igračima da izdaju taktičke naredbe timu Armored Core-a kroz misije, prosljeđujući informacija u stvarnom vremenu s drugim pilotima, označavajući ciljeve i postavljajući mjesta okupljanja. Armored Core: Verdict Day proširuje Operator-a da u potpunosti naređuje momčad računalno upravljanih Armored Core mech-ova, stvarajući potpuno novu strateki mode u realnom vremenu za Armored Core serijal.

Armored Core: Verdict Day omogućit će fanovima Armored Core V da prenesu preko svoje spremljene podatke i dožive potpuno novi sadržaj sa svojim prilagođenim Armored Core-om iz prethodne igre. Igrači će moći dodatno prilagoditi svoje Armored Core: Mech-ove sa novim dijelovima, oružjem, oklopima i štitovima. Novi robusni sustav prilagodbe pomoći će igračima uskladiti svoju Mech opremu sa suigračima kako bi isporučili maksimalno uništenje na bojištu.


Igra - info
Proizvođač:From Software
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:2-10
Platforma:PlayStation 3
Godina izlaska:2013.
Minimalna dob (PEGI):12+

Armored Core: Verdict Day PS3

  • 79,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.