Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Call of Duty: Black Ops 3 PS3

*NAPOMENA: PS3 i X360 verzija igre neće sadržavati single player niti co-op kampanju, no sadržavati će Multiplayer i Zombies gameplay!

Treyarch, proizvođač dvije najigranije igre u Call of Duty® povijesti, se vraća s Call of Duty®: Black Ops 3. Po prvi put, sa tri godine razvoja, cijenjeni i nagrađivani studio je stvorio svoj prvi naslov za novu generaciju konzola u hvaljenom Black Ops serijalu. Dobrodošli u Call of Duty: Black Ops 3, u mračnu i uvrnutu budućnost gdje se pojavljuje nova vrsta Black Ops vojnika, a linije su zamagljena između naše vlastite ljudskosti i tehnologije koju smo stvorili kako bi ostali korak ispred u svijetu gdje napredna vojna robotika definira ratovanje.

Call of Duty: Black Ops 3 se u potpunosti može igrati online, a po prvi puta svaki od mogućnosti ima svoje jedinstvene XP za igrača, te svoj sustav napredovanja. Ovaj nastavak uvodi neviđenu razinu inovacija, uključujući i zapanjujuća okruženja, nikada prije doživljena oružja i sposobnosti, kao i uvođenje novog, poboljšanog sustava fluidnog kretanja. Sve ovo je oživljeno pomoću napredne tehnologije posebno izrađene za ovaj naslov, uključujući i novu umjetnu inteligenciju, te sustava animacija i grafike koje redefinira standarde koje su fanovi Call of Duty-a naviknuli da očekuju od kritički hvaljenog serijala, sa najsuvremenijom rasvjetom i vizualnim efektima.

Glavne značajke:

  • Pripremite se za novu razinu multiplayer-a - S Black Ops 3, Treyarch premijerno predstavlja novi sustav lančanih pokreta temeljnih na kretanju, dopuštajući igračima fluidno kretanje kroz okolinu s finesama, pomoću kontroliranih sokokova s potiskom, klizanja i sposobnosti prikrivanja u mnogim kombinacijama, sve dok istovremeno održavate potpunu kontrolu nad vašim oružjem. Mape su dizajniran od temelja za novi sustav kretanja, dopuštajući igračima da budu uspješni u tradicionalnim pokretima, kao i sa naprednim taktikama i manevrima. Black Ops 3 multiplayer također uvodi novi sustav specijalizacije likova, koji omogućava igračima da napreduju i u potpunosti savladaju borbene sposobnosti i oružja svakog konkretnog lika. Uz ovaj dodatak Tradicionalnim i Oružanim XP sustavom progresije, Black Ops 3 multiplayer daje igračima tri različita načina da napreduju.
  • Borite se protiv nemrtvih u posve novoj horor priči - Niti jedan Treyarch-ov naslov nebi bio potpun bez svog karakterističnog Zombie cijelokupnog igraćeg iskustva sa vlastitom pričom. Black Ops 3 Zombie je najuranjajuće i najambicioznije Call of Duty Zombije iskustvo do danas, s punim sustavom progresije na temelju XP-a za igrače, koji dodaje dubinu i vrijednost ponovnog igranja zanimljivom gameplay-u sa zombijima koji su obožavatelji već naviknuli da očekuju od serijala.

Bonus sadržaj - download kod za preuzimanje prvog Black Ops-a sa PS Store-a


Igra - info
Proizvođač:Treyarch
Izdavač:Activision
Serijal:Call of Duty
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Ratna
Igrača:1-2
Igrača online:2-12
Platforma:PlayStation 3
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Call of Duty: Black Ops 3 PS3

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0207542
  • Dostupnost: Dostupno
  • 149,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.