Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Wolfenstein: The New Order (PS Hits) PS4

Wolfenstein: The New Order ponovo oživljava serijal koji je stvorio žanr pucačine iz prvog lica. Godina je 1960., a nacisti su osvojili Drugi svjetski rat. Ratni heroj B. J. Blazkowicz mora pokrenuti nemogući kontra-ofenzivu protiv monstruoznog nacističkog režima koji je zavladao svijetom.

Uz intenzivan i filmski doživljaj, prikazan sa zapanjujućim detaljima zahvaljujući id Tech 5 engine-u, Wolfenstein šalje igrače diljem Europe na misiju rušenja nezautavljivog nacističkog ratnog stroja. Infiltrirajte njihove najstrože čuvane objekate, borite se protiv high-tech nacističkih legija, te preuzmite kontrolu nad super-oružjima koji su pokorili zemlju. Wolfenstein je razvio MachineGames, studio koji se sastoji od iskusne skupine developera koji su radili na nagrađivanim igrama.

Europa, 1960. godina. Nacisti su preokrenuli tijek rata pomoću nove tajanstvene i napredne tehnologije. Korištenjem nemilosrdne sile, te zastrašivanjem, nacisti su sršili i najmoćnije nacije na njihova koljena. Nacistički režim sada vlada svijetom sa željeznom šakom. Igrajte kao jedini čovjek koji se usudi krenuti na najzastrašujuću vojsku svijeta. 

Glavne značajke:

  • Napad - Iskusite intenzivnu borbu iz prvog lica, dok se suočavate sa ogromnim nacističkim robotima, Super vojnicima i elitnim šok postrojbama - sve prikazano u zapanjujućim detaljima sa id Tech 5 engine-om.
  • Akcija - Wolfenstein: The New Order ima intenzivne auto potjera na vrhovima planina, podvodna istraživanja, nacističke ratne strojeve koje možete kontrolirati i još mnogo toga - sve to u kombinaciji za stvaranje uzbudljive akcijske avanture.
  • Arsenal - Prikupite ultra naprednu nacističku tehnologiju! Provalite u tajne istraživačke institucije i snažno čuvana skladišta oružja kako bi nadogradili svoje alate uništenja.
  • Avantura - Visoka oktanska akcija i uzbudljiva pustolovina utkana zajedno u priču žestokog tempa.
Akcija
AkcijaPlayStation Hits
Igra - info
Proizvođač:MachineGames
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Wolfenstein
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Akcija
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):18+

Wolfenstein: The New Order (PS Hits) PS4

  • 149,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.