Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

WWE 2K18 PS4

Najrealnija WWE video igra upravo će postati još intenzivnija uz dodatak mečeva sa osam osoba, novim "grapple carry"sustavom, novom detekcijom težine, tisuće novih animacija i masivnim backstage područjem. Novi model renderiranja također daje WWE 2K18 vizualni remont i donosi dramu WWE-a kao nikada prije!

Glavne značajke:

  • MyCAREER - Novo MyCAREER iskustvo vas stavlja na put do veličine, dok putujete prema WrestleMania-i. Istražite WWE kao nikad prije kroz free-roaming backstage, razgovarajući s WWE Superstars, stvarajući saveze i neprijateljstva, tražeći zadatke i osmišljavanjem strategije za nadolazeće mečeve.
  • Put do slave - Može li vaš MyPlayer doći do WWE Hall of Fame? Predstavljamo vam posve novi Road to Glory! Natječite se s protivnicima online kako biste poboljšali svoj MyPlayer tako što ćete zaraditi unlockables, boosts i nadogradnje sve dok osiguravate svoj ulazak u posebne događaje koji se održavaju zajedno sa stvarnim WWE posebnim događajima, kao što su pay-per-views.
  • Dinamično stvaranje - Prilagodite WWE kao nikada prije s još dubljim skupom alata za prilagodbu i novom Custom Match opcijom! Robustan Creation Suite nudi još detaljnije značajke za Create-a-Superstar, Create-a-Video i Create-an-Arena.
  • Najveći popis boraca do sada - Dominirajte ringom s hrpom omiljenih WWE, NXT i legendarnih Superstars! Ne šalimo se, WWE 2K18 nudi najpotpuniji popis najvećih i naboljih WWE, NXT Superstars i Legends koji će krasiti WWE ring!

Igra - info
Proizvođač:Visual Concepts
Izdavač:2K Games
Serijal:WWE
Žanr:Sport
Podžanr:Kečeri
Igrača:1-4
Igrača online:2-6
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):16+

WWE 2K18 PS4

  • Brand: 2K Games
  • Šifra: 0303409
  • Dostupnost: Dostupno
  • 169,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.