Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Sniženo Grand Theft Auto (GTA) V PC

Kada se mladi ulični prevarant, umirovljeni pljačkaš banaka i zastrašujući psihopat zateknu umješani u neke od najzastrašujućih i poremećenih elemenata kriminalnog podzemlja, američke vlade i zabavne industrije, moraju izvesti niz opasnih pljački kako bi preživjeli u nemilosrdnom gradu u kojem nemogu vjerovati nikome, najmanje međusobno.
Grand Theft Auto V za PC ima niz velikih vizualnih i tehničkih nadogradnji koje čine Los Santos i Blaine okrug imersivnijim nego ikada prije. Uz dodatak znatnog povećanja udaljenosti, Grand Theft Auto V za PC-u prikazuje 60fps-a u 1080p, te uz mogućnost za prikazuje sliku u 4K rezoluciji. Igrači će iskusiti niz dodataka i poboljšanja, uključujući:

  • Nova oružja, vozila i aktivnosti
  • Dodatna divljač
  • Gušći promet
  • Novo sustav lišća
  • Unaprijeđena oštećenja i vremenske efekte, te još mnogo toga
Sve ove značajke su poboljšane zapanjujućom rezolucijom, dramatičnim poboljšanjima rasvjete, sjena i tekstura te glatki frame-rate.
PC verzije Grand Theft Auto V i Grand Theft Auto Online će također omogučavati pogled iz prvog lica, dajući igračima priliku da istražite nevjerojatno detaljan svijet Los Santos i Blaine okruga na posve nov način.
Grand Theft Auto V za PC također uključuje novi Rockstar Editor, koji daje igračima cijeli paket alata za uređivanje i objavljivanje gameplay isječka izravno na Social Cluba i YouTube.
Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online, dinamičnim i razvijajućim Grand Theft Auto svemirom od sada sa online igrom do 30 igrača na PC-u. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online će također biti dostupni za PlayStation 4 s mnogo toga u dolasku.

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online, dinamičnim i konstantno razvijajućim Grand Theft Auto svijetom, od sada sa online igrom do 30 igrača na PC. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online će također biti dostupni za PC s mnogo toga u dolasku.

Uzimajući temeljne koncepte open-world slobode, aktivnosti u okolini i gameplay baziran na misijama, te čineći ih na dostupnim igračima u nevjerojatno dinamičnom online svijetu, GTA Online omogućuje igračima slobodu da istražuju sami ili rade u suradnji s prijateljima kako bi izvršili misije. Stanovnici Los Santos-a se okupljaju kako bi sudjelovali u aktivnostima, raznim događajima ili kako bi se natjecali u tradicionalnim načina igre s cijelom zajednicom, sve sa osobnošću i rafiniranom mehanikom Grand Theft Auto V.

GTA Online započinjete sa stvaranjem i razvijanjem jedinstvenog lik iz temelja, te može ulagati u svog potencijalnog zločinca prilagodbom izgled, poboljšanjem njegove statistike, posjedovanjem prilagođenih vozila, kupovinom osobne imovine, te sudjelovanjem u poslovima, misijama i aktivnosti koje kontinuirano otvaraju nove mogućnosti da se uzdižete kroz kriminalne redove.

Grand Theft Auto Online će kontinuirano širiti i razvijati tijekom vremena s konstantnim priljevom novih sadržaja, stvarajući prvi trajni i dinamični GTA svijet.

Ekskluzivan sadržaj za igrače povratnike

Pregršt novih, ekskluzivnih sadržaja čeka igrače koji se "vraćaju" sa PlayStation 3 te Xbox 360 verzija igre, uključujući rijetke verzije klasičnih vozika za sakupljanje iz cijelog Grand Theft Auto serijala poput "Dukes", "Dodo Seaplane" te brži i lakši za upravljanje cepelin; nove aktivnosti, uključujući fotografiranje biljnog i životinjskog svijet, novih izazovi u streljanama, nova oružja i jos mnogo toga.

Igra - info
Proizvođač:Rockstar North
Izdavač:Rockstar Games
Serijal:Grand Theft Auto
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Pogled iz trećeg lica, Open world, Pucačina, Vožnja
Igrača:1
Igrača online:2-30
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA grafička kartica se preporuča za Vista OS)

Procesor:

Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) ili AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA 9800 GT 1GB ili AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Zvučna kartica:

100% DirectX 10 kompatibilna

HDD:

65GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Procesor:

Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Memorija:

8GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA 9800 GT 1GB ILI AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Zvučna kartica:

100% DirectX 10 kompatibilna

HDD:

65GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Tijekom vremena preuzeti sadržaj i izmjene programiranjem će promjeniti sistemske zahtjeve za ovu igru. Molimo se se obratite vašem proizvođaču hardvera i provjerite www.rockstargames.com/support za trenutačne informacije o kompatibilnosti. Neke sistemske komponente poput mobile chipset, integrirane i APG grafičke kartice možda neće biti kompatibilne. Specifikacije koje nisu navedene možda nisu podržane od strane izdavača igre.
Ostali zahtjevi: Instaliranje i online igranje zahtjeva registriranje/prijavljivanje na Rockstar Games Social Club (13+) mrežu; internet vezu potrebnu za aktiviranje  igre, online igranje i periodičnu verifikaciju;  softverska instalacija je potrebna uključujući Rockstar Games Social Club platforma, DirectX, Chromium, i Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, te softver autentifikacije koji prepoznaje određene hardverske atribute za dodjaljivanje prava, upravljanje digitalnim pravima, sistem i za ostale svrhe podrške. Jedinstveni serijski kod za registraciju putem interneta je potreban; registracija je ograničena na jedan Rockstar Games Social Club Account (13+) po serijskom kodu; dopušteno je jedno prijavljivanje (log-in) po Social Club korisničkom računu u jednom trenutku; serijski kodovi nisu prenosivi nakon što su iskorišteni; Social Club korisnički računi nisu prenosivi.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 

Grand Theft Auto (GTA) V PC

Ponuda ističe za:
  • 249,00kn
  • 169,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
GTA Online proširuje svoj svijet sa bespatnim Bikers DLC-om

GTA Online proširuje svoj svijet sa bespatnim Bikers DLC-om

admin 08/10/2016 0
GTA Online: Bikers otvara potpuno novi dio kriminalnog podzemlja u GTA Online, donoseći prave Motorističke klubove na ceste i uvijek razvijajuće ilege...
Nastavak...