Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

The Sims 4: City Living PC

Napomena: The Sims 4: City Living PC je ekspanzija za The Sims 4 PC. Da bi ovo igrali, potrebna vam je The Sims 4 PC igra i sva ažuriranja igre.

Odvedi svoje Simse u grad i istražite sve što on ima za ponuditi, s akcijom izvan vrata, do jedinstvenih situacija koje dolaze s življenjem u stanu.

Ispuniti san vašeg Simsa u živom gradu San Myshuno-a. Istražite različite četvrti i kulturne festivale gdje vaš Sims može gledati ulične izvođače, sudjelovati u različitim natjecanjima i razotkriti različita područja života. Pronađite vašem Simsu prvi stan, ali budite spreman za izazove koji dolaze življenjem s drugim Sims. Krenite od šarmantnog, ali problematičnog malog stana do penthouse-a iz snova. Započnite nove karijere!

Igra - info
Proizvođač:Maxis
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:The Sims
Žanr:Simulacija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PC
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):12+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1

Procesor:

1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ili ekvivalent (Za računala koja koriste integrirani grafički chipset, igra zahtjeva 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 ili ekvivalent)

Memorija:

2GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA GeForce 6600 ili bolje, ATI Radeon X1300 ili bolje, Intel GMA X4500 ili bolje

DirectX:

Verzija 9.0c

HDD:

10GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7, 8, or 8.1 (64-bit operativni sustav)

Procesor:

Intel core i5 ili brži, AMD Athlon X4

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA GTX 650 or better

DirectX:

Verzija 9.0c

HDD:

10GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. Internet veza, Origins korisnički račun, prihvaćanje The Sims 4 i Origins ugovorne licence za krajnjeg korisnika (EULAS), instalacija Origins softvera (www.origin.com/about) i registracija sa priloženim jedinstvenim serijskim kodom potrebnim za igranje, te pristup online značajkama. Serijski kod je ograničen na jedan Origins korisnički račun po serijskom broju. Serijski kodovi su neprenosivi, te jednom iskorišteni vrijede, minimalno, dok su online značajke dostupne. Morate biti 16+ za pristup online značajkama. EULA ugovori i dodatne objave se mogu pronaći na www.ea.com/1/product-eulas. EA može se ukinuti online mogućnosti i usluge nakon 30 dana od objave na www.ea.com/1/service-updates.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 
Vanjska poveznica: EA korisnička podrška

The Sims 4: City Living PC

  • 299,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.