Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo FIFA 19 PC

EA Sports se vraća sa FIFA 19, nudeći nevjerojatne i nenadmašne načine igranja na različitim modovima igre i novim ligama. Uživajte u vrhuncu nogometa s novim i poboljšanim značajkama!

UEFA Liga prvaka / Europska liga / Super kup

UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Super Kup dolaze u FIFA 19 i nude potpuno novu ekipu komentatora Derek Rae i Lee Dixona. Možete iskusiti najveće svjetske nogometne lige u svim elementima FIFA 19. Predstavljanjem potpuno novog moda, Champions League Mode, možete doživjeti dramu i uzbuđenje službenog turnira UEFA Liga prvaka od utakmiaca skupine do velikih finala. Da biste doživjeli još više realizma u FIFA 19 gameplay-u, primijetit ćete službene elemente prijenaosa tijekom utakmice. To uključuje lopte za utakmicu, bedževe na dresovima i karakteristične trofeje UEFA Lige prvaka, Europske lige i Super Kupa.

Nove izmjene gameplaya

Razne promjene igranja napravljene su na FIFA 19 kako bi vas još više uronile u nogometnu utakmicu.

  • Sustav aktivnog dodira - Ovaj novi sustav promijenio je način na koji udarate i primite loptu, što će pokazati još više kreativnosti i osobnosti igrača nego ranije. Koristite nove alate za prvi dodir za stvaranje nevjerojatnih prilika za zgoditak i igranje u stilu.
  • Dinamičke taktike - Ostvarite priliku da postavite više taktičkih pristupa koji nude još više prilagodbi prije utakmice i više mogućnosti za prilagodbu tijekom utakmice.
  • 50/50 bitke - Pripremite se za još inteligentniju i prostornu svijest, svaki dvoboj za loptom je važan i može odmah promijeniti posjed lopte.
  • Tajmirane završnice - Sada možete dvostruko pritusnuti gumb za udarac što vam daje veću kontrolu nad točnošću povezivanja vašeg igrača s loptom i završinim udarcem
  • Real Player Motion Technology - FIFA 19 sada uključuje još više osobnosti i fluidnost igrača nego ikada prije, uz nevjerojatnu pokrivenost cijelog terena. Animacije za taktičko građenje, balansiranje prilikom primanja lopte i fizički dvoboji, sve su poboljšane za bolje kretanje i osobnost!

The Journey: Champions

The Journey: Champions slijedi tri heroja sa svojim vlastitim pričama. Vodite Alex Hunter, Danny Williams i Kim Hunter kroz njihovo putovanje dok dosežu neke od najznačajnijih trenutaka njihove karijere. Kako se njihove priče isprepliću i odvijaju istodobno, prebacujte između svih triju likova u bilo kojem trenutku kako biste promijenili svoje iskustvo. Na vašem putovanju susresti će te se s nekim od najpoznatijih svjetskih nogometaša, uključujući Neymar Jr., Alex Morgana, Paula Dybale, Kevina De Bruynea i još mnogo dugih.

FIFA 19 Ultimate Team (FUT)

Napravite svoju ekipu snova od tisuća igrača u FIFA-inom najpopularnijem modu igre, FIFA 19 Ultimate Team.

Novi načini igranja

FIFA 19 uključuje kreativne i potpuno nove načine za igru jedne od najpopularnijih značajki ove igre: Kick-Off mode. Ovaj osvježeni Kick-Off otvara način igranja s novim tipovima utakmica, praćenje statistike i još mnogo toga, olakšavajući i čineći uzbudljivijim da se suočite sa prijateljima bilo gdje igrate FIFA 19. Postoji 5 novih tipova utakmica koje možete igrati u FIFA 19, uključujući UEFA Lige prvaka, House Rules, Best of Series, Home & Away i Cup Finals.


Igra - info
Proizvođač:EA Montreal
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

FIFA 19 PC

Ponuda ističe za:
  • 499,00 kn
  • 249,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.