Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
FIFA 19 PC

EA Sports se vraća sa FIFA 19, nudeći nevjerojatne i nenadmašne načine igranja na različitim modovima igre i novim ligama. Uživajte u vrhuncu nogometa s novim i poboljšanim značajkama!

UEFA Liga prvaka / Europska liga / Super kup

UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Super Kup dolaze u FIFA 19 i nude potpuno novu ekipu komentatora Derek Rae i Lee Dixona. Možete iskusiti najveće svjetske nogometne lige u svim elementima FIFA 19. Predstavljanjem potpuno novog moda, Champions League Mode, možete doživjeti dramu i uzbuđenje službenog turnira UEFA Liga prvaka od utakmiaca skupine do velikih finala. Da biste doživjeli još više realizma u FIFA 19 gameplay-u, primijetit ćete službene elemente prijenaosa tijekom utakmice. To uključuje lopte za utakmicu, bedževe na dresovima i karakteristične trofeje UEFA Lige prvaka, Europske lige i Super Kupa.

Nove izmjene gameplaya

Razne promjene igranja napravljene su na FIFA 19 kako bi vas još više uronile u nogometnu utakmicu.

  • Sustav aktivnog dodira - Ovaj novi sustav promijenio je način na koji udarate i primite loptu, što će pokazati još više kreativnosti i osobnosti igrača nego ranije. Koristite nove alate za prvi dodir za stvaranje nevjerojatnih prilika za zgoditak i igranje u stilu.
  • Dinamičke taktike - Ostvarite priliku da postavite više taktičkih pristupa koji nude još više prilagodbi prije utakmice i više mogućnosti za prilagodbu tijekom utakmice.
  • 50/50 bitke - Pripremite se za još inteligentniju i prostornu svijest, svaki dvoboj za loptom je važan i može odmah promijeniti posjed lopte.
  • Tajmirane završnice - Sada možete dvostruko pritusnuti gumb za udarac što vam daje veću kontrolu nad točnošću povezivanja vašeg igrača s loptom i završinim udarcem
  • Real Player Motion Technology - FIFA 19 sada uključuje još više osobnosti i fluidnost igrača nego ikada prije, uz nevjerojatnu pokrivenost cijelog terena. Animacije za taktičko građenje, balansiranje prilikom primanja lopte i fizički dvoboji, sve su poboljšane za bolje kretanje i osobnost!

The Journey: Champions

The Journey: Champions slijedi tri heroja sa svojim vlastitim pričama. Vodite Alex Hunter, Danny Williams i Kim Hunter kroz njihovo putovanje dok dosežu neke od najznačajnijih trenutaka njihove karijere. Kako se njihove priče isprepliću i odvijaju istodobno, prebacujte između svih triju likova u bilo kojem trenutku kako biste promijenili svoje iskustvo. Na vašem putovanju susresti će te se s nekim od najpoznatijih svjetskih nogometaša, uključujući Neymar Jr., Alex Morgana, Paula Dybale, Kevina De Bruynea i još mnogo dugih.

FIFA 19 Ultimate Team (FUT)

Napravite svoju ekipu snova od tisuća igrača u FIFA-inom najpopularnijem modu igre, FIFA 19 Ultimate Team.

Novi načini igranja

FIFA 19 uključuje kreativne i potpuno nove načine za igru jedne od najpopularnijih značajki ove igre: Kick-Off mode. Ovaj osvježeni Kick-Off otvara način igranja s novim tipovima utakmica, praćenje statistike i još mnogo toga, olakšavajući i čineći uzbudljivijim da se suočite sa prijateljima bilo gdje igrate FIFA 19. Postoji 5 novih tipova utakmica koje možete igrati u FIFA 19, uključujući UEFA Lige prvaka, House Rules, Best of Series, Home & Away i Cup Finals.


Igra - info
Proizvođač:EA Montreal
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

FIFA 19 PC

  • 299,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.