Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Battlefield 1 Revolution Edition PC

Pridružite se snažnoj Battlefield 1 zajednici i Iskusite doba sveopćeg ratovanja. 

Borite se putem kroz epske bitke koje sežu od uskih urbanih borbi u francuskom gradu pod opsadom, do čvrsto čuvanih planinskih utvrda u talijanskim Alpama ili kroz kaotične borbe u pustinjama Arabije. Otkrijte svijet u ratu kroz avanturom ispunjenu kampanju ili se pridružite epskim multiplayer bitkama s do 64 igrača. Borite se kao pješaštvo ili preuzmite kontrolu nad zadivljujućim vozilima na kopnu, zraku i moru, te prilagoditi vaš gameplay prema najdinamičnijim bitakama u Battlefield povijesti.

Battlefield 1 Revolution Edition vam omogućuje da uskočite u Veliki rat s epskim timskim multiplayer bitkama i da otkrijete svijet u ratu kroz kampanju sa "War Stories". Sadržavajući Battlefield 1 baznu igru i Battlefield 1 Premium Pass sa četiri ekspanzije, ovo je najpotpunije Battlefield iskustvo.

Glavne značajke:

  • Epske Multiplayer bitke za do 64 igrača - udružiti se prijateljima i pridružite se epskim najzadivljujućim multiplayer bitkama u FPS povijesti s do 64 igrača, boreći se kao pješadija ili pilotirajući vozila u rasponu od tenka i motocikla na tlu, do aviona i gigantskih bojnih brodova.
  • Iskusite zoru of sveopćeg rata - Budite dio najvećih bitaka ikada znanih čovjeku. Od teško branjenih Alpa do paklenih pustinja Arabije, rat bjesni na epskoj skali na kopnu, zraku i na moru, dok vi svjedočite rođenju modernog ratovanja.
  • Intuitivna destrukcija - Sa intuitivnim razaranjem, niti jedna bitka nije uvijek ista. Uništite vozila velika i mala, te rušite cijele zgrade. Od sitnih drvenih kuća do masivnih kamenih utvrda, čak i tlo na kojem se borite možete raznijeti.
  • Ratne priče sa udaljenih djelova svijeta - Otkrijte svijet u ratu kroz avanturom ispunjenu kampanju, koja obuhvača razne globalne sukoba kroz oči nekoliko različitih likova, svih ujedinjeni u ovom prvom, modernom ratu.
  • Battlefield 1 Premium Pass - Četiri tematske digitalne ekspanzije s novim multiplayer mapama, novim oružjem i još mnogo toga. Dva tjedna rani pristup ekspanzijama prije njihovih izlazaka.

Battlefield 1 Revolution Edition sadrži:


Igra - info
Proizvođač:EA DICE
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Battlefield
Žanr:Pucačina
Podžanr:Ratna, Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:2-64
Platforma:PC
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

Battlefield 1 Revolution Edition PC

  • 299,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
30 minuta Battlefield 1 multiplayer gameplay-a

30 minuta Battlefield 1 multiplayer gameplay-a

admin 13/06/2016 0
 Nakon što je EA Play konferencija završila, izdavač je prikazao kaotični i brutalni Battlefield 1 multiplayer gameplay u kojem su sudjelova 64 igrača...
Nastavak...
Battlefield 1 dobiva novi Incursions Mode, te Revolution Edition koji sadrži sve ekspanzije

Battlefield 1 dobiva novi Incursions Mode, te Revolution Edition koji sadrži sve ekspanzije

admin 22/08/2017 0
DICE je objavio prve pojedinosti o novom modu za Battlefield 1, koje nosi naziv "Incursions". To je natjecateljsko fokusiran način igre, a neki igrači...
Nastavak...
Otrkiven datum izlaska za Battlefield 1: In The Name of the Tsar ekspanziju

Otrkiven datum izlaska za Battlefield 1: In The Name of the Tsar ekspanziju

admin 03/09/2017 0
Konačno znamo kada će nova ekspanzija za Battlefielda 1 biti dostupna za igrače. In the Name of the Tsar ekspanzija će biti dostupna od 19. rujna, dok...
Nastavak...