Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Fallout 76 (Code in a box) PC

Bethesda Game Studios, nagrađivani tvorci Skyrima i Fallout 4, žele vam dobrodošlicu u Fallout 76, online prequel gdje je svaki preživjeli čovjek pravi čovjek. Radite zajedno ili ne, da bi ste preživjeli. Pod prijetnjom nuklearnog uništenja, doživjet ćete najveći, najdinamičniji svijet ikada stvoren u legendarnom Fallout svemiru.

Dvadeset i pet godina nakon pada bombi, vi i vaši Vault sustanovnici, izabrani od najboljih i najpametnijih iz nacije, pojavljujete se u post-nuklearnoj Americi. Igrajte solo ili se pridružite drugim igračima dok istražujete, gradite i trijumfirate protiv najvićeih prijetnja Wasteland-a.

Glavne značajke:

  • Vi izlazite - Multiplayer konačno dolazi u epski open-world RPG iz Bethesda Game Studios. Stvorite svojeg lik s S.P.E.C.I.A.L sustavom i izradite vlastiti put u novoj i neokaljanoj pustoši sa stotinama lokacija. Bilo da putujete sami ili s prijateljima, očekuje vas nova i jedinstvena Fallout avantura.
  • Masivna raskoš - Nova grafika, rasvjeta i okolišna tehnologija oživljavaju šest različitih regija Zapadne Virginije. Od šume Appalachia do grimiznih prostranosti Cranberry Bog-a, svaka regija nudi svoje rizike i nagrade. Post-nuklearna Amerika nikada nije izgledala tako lijepo!
  • Novi američki san - Koristite potpuno novu mobilnu platformu za izgradnju i montažu (C.A.M.P.) kako bi gradili i kreirali bilo gdje u svijetu. Vaš C.A.M.P. pružit će vam potrebno sklonište, pomagala i sigurnost. Možete čak postaviti trgovinu za razmjenu s drugim preživjelima. Ali budite oprezni, neće svi biti prijateljski nastrojeni.
  • Moć Atoma - Pođite sami ili s kolegama preživjelima da biste otključali pristup vrhunskom oružju - nuklearnoj raketi. Ovo uništavanje također stvara zonu visoke razine s rijetkim i vrijednim resursima. Hoćete li štititi ili osloboditi moć atoma? Izbor je na vama.

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Fallout
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Fallout 76 (Code in a box) PC

Ponuda ističe za:
  • 249,00 kn
  • 149,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.