Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Call of Duty: Black Ops 3 PC

Treyarch, proizvođač dvije najigranije igre u Call of Duty® povijesti, se vraća s Call of Duty®: Black Ops 3. Po prvi put, sa tri godine razvoja, cijenjeni i nagrađivani studio je stvorio svoj prvi naslov za novu generaciju konzola u hvaljenom Black Ops serijalu. Dobrodošli u Call of Duty: Black Ops 3, u mračnu i uvrnutu budućnost gdje se pojavljuje nova vrsta Black Ops vojnika, a linije su zamagljena između naše vlastite ljudskosti i tehnologije koju smo stvorili kako bi ostali korak ispred u svijetu gdje napredna vojna robotika definira ratovanje.

Call of Duty: Black Ops 3 kombinira tri jedinstvena načina igre: Kampanja, Multiplayer i Zombiji, pružajući ljubiteljima najdublji i najambiciozniji Call of Duty nastavak ikada.

 • Kampanja je zamišljen kao kooperativna igra koja se može igrati sa do 4 igrača online ili kao samostalno igraće iskustvo filmskog kalibra.
 • Multiplayer će biti najdublje, najisplativije i najprivlačnije iskustvo u serijalu do sada, s novim načinima da se unaprijedite, prilagodite i opremite za bitku.
 • A zombiji donose posve novo i zapanjujuće iskustvo s vlastitom pričom.

Call of Duty: Black Ops 3 se u potpunosti može igrati online, a po prvi puta svaki od mogućnosti ima svoje jedinstvene XP za igrača, te svoj sustav napredovanja. Ovaj nastavak uvodi neviđenu razinu inovacija, uključujući i zapanjujuća okruženja, nikada prije doživljena oružja i sposobnosti, kao i uvođenje novog, poboljšanog sustava fluidnog kretanja. Sve ovo je oživljeno pomoću napredne tehnologije posebno izrađene za ovaj naslov, uključujući i novu umjetnu inteligenciju, te sustava animacija i grafike koje redefinira standarde koje su fanovi Call of Duty-a navikli da očekuju od kritički hvaljenog serijala, sa najsuvremenijom rasvjetom i vizualnim efektima.

Glavne značajke:

 • Nova era Black Ops-a - Call of Duty: Black Ops 3 šalje svoje igrače u budućnost u kojoj je bio-tehnologija omogućila novu vrstu Black Ops vojnika. Igrači su sada uvijek uključeni i povezani s obavještajnom mrežom i njihovim kolegama operativcima tijekom bitke. U svijetu više podijeljenom nego ikada, ovaj elitni vod se sastoji od muškaraca i žena koji su unaprijedili svoje borbene sposobnosti za borbu kako bi bili brži, jači i pametniji. Svaki vojnik mora donositi teške odluke i posjetiti mračna mjesta u ovoj surovoj i napetoj priči.
 • Potpuno drugačija Call of Duty kampanja - Treyarch uzdiže Call of Duty društveno iskustvo igranja isporukom kampanje koja omogućuje da se igra kooperativno do četiri igrača online, koristeći istu testiranu infrastrukturu mreže i društvenih sustava koji podržavaju Multiplayer svjetske klase i Zombie načina igranja. Dizajniran za kooperativan način igranja i ponovno igranje, igrači će iskusiti sve epske filmske gameplay trenutke po kojima je Call of Duty je poznat, kao i nove dizajnirane gameplay elemente otvorenih područja u stilu arena, koje omogućavaju igračima da pristupe igri svaki put drugačije s različitim strategijama. Svaki igrač je od sada u potpunosti prilagodljiv: od oružja i opreme, do sposobnosti i odjeće, sve s punim sustavom napredovanja i personaliziranim oružanjem kako bi pokazali postignuća, pružajući konstantno razvijajuće iskustvo kampanje.
 • Pripremite se za novu razinu multiplayer-a - S Black Ops 3, Treyarch premijerno predstavlja novi sustav lančanih pokreta temeljnih na kretanju, dopuštajući igračima fluidno kretanje kroz okolinu s finesama, pomoću kontroliranih sokokova s potiskom, klizanja i sposobnosti prikrivanja u mnogim kombinacijama, sve dok istovremeno održavate potpunu kontrolu nad vašim oružjem. Mape su dizajniran od temelja za novi sustav kretanja, dopuštajući igračima da budu uspješni u tradicionalnim pokretima, kao i sa naprednim taktikama i manevrima. Black Ops 3 multiplayer također uvodi novi sustav specijalizacije likova, koji omogućava igračima da napreduju i u potpunosti savladaju borbene sposobnosti i oružja svakog konkretnog lika. Uz ovaj dodatak Tradicionalnim i Oružanim XP sustavom progresije, Black Ops 3 multiplayer daje igračima tri različita načina da napreduju.
 • Borite se protiv nemrtvih u posve novoj horor priči - Niti jedan Treyarch-ov naslov nebi bio potpun bez svog karakterističnog Zombie cijelokupnog igraćeg iskustva sa vlastitom pričom. Black Ops 3 Zombie je najuranjajuće i najambicioznije Call of Duty Zombije iskustvo do danas, s punim sustavom progresije na temelju XP-a za igrače, koji dodaje dubinu i vrijednost ponovnog igranja zanimljivom gameplay-u sa zombijima koji su obožavatelji već naviknuli da očekuju od serijala.

Igra - info
Proizvođač:Treyarch
Izdavač:Activision
Serijal:Call of Duty
Žanr:Pucačina
Podžanr:Ratna, Pogled iz prvog lica
Igrača:1-2
Igrača online:2-18
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit 

Procesor:

 Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz ili AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz 

Memorija:

6GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB ili ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB 

Grafička memorija:1GB
DirectX:Verzija 11

Zvučna kartica:

DirectX kompatibilna

HDD:

55GB slobodnog prostora

 

 
NAPOMENA:
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 

Call of Duty: Black Ops 3 PC

 • Brand: Activision
 • Šifra: 0601400
 • Dostupnost: Dostupno
 • 199,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Prvi detalji za Call of Duty Black Ops 3: Eclipse DLC

Prvi detalji za Call of Duty Black Ops 3: Eclipse DLC

admin 02/04/2016 0
Sljedeći paket DLC mapa za Call of Duty: Black Ops 3 nosi naziv Eclipse*, te izlazi 19. travnja na PS4, zatim nešto kasnije na PC i Xbox One.Eclipse ć...
Nastavak...