Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Far Cry 3 PC (Uplay CD Key)

Far Cry 3 vas stavlja u pješčane cipele Jason Brody-a, čiji je tropski odmor pošao po zlu na najgori mogući način, kako njegovi suputnici bivaju ubijeni jedan po jedan, ostavljajući ga samog da opstane na otoku gdje iznenađenja vrebaju iza svakog ugla.

Far Cry 3 je jedinstvena igra otvorenog svijeta. Balansirajući lakše i mračne elemente prva dva nastavka Far Cry serijala, Far Cry 3 predstavlja otok prepun opasnosti, gdje je ostati priseban među luđacima najvažniji alat za opstanak.

Sam otok je sam po sebi inmersivno open-world okruženje spremno ga ga istražite. Zapanjujući vizuali koje oživljavaju sunce, pijesak, more i džungle otoka te efekti okoliša tako stvarni da praktički osjetite toplinu sunca, hladnoću povjetarca, drveće u džungli kako prolazite kroz nju, čine ovo nezaboravim iskustvom.

No, to je tek početak. Slobodno istraživanje i sandbox gameplay znače da možete igrati Far Cry 3 na vaš način, na otoku ispunjenom prijateljima, neprijateljima i iznenađenjima - gdje će te na gotovo svakom zavoju otkriti nešto novo. Postoji mnogo sporednih misija za igrati, kao i potreba da skupljate materijale za preživljavanje na putu kroz otok. Igrajte na sigurno, igrati stealth ili igrate pucajući na sve živo i neživo. No, neovisno o tome na koji način igrate, cilj je isti - osvojiti različita područja otoka i oslobodite ih od opakog Vaas-a.

Far Cry 3 nudi neke vrlo različite borbe u odnosu na druge pucačine iz prvog lica. Otok vam pruža mogućnost korištenja velikog izbora oružja, od očekivanih pištolja, pušaka i raketa, do bacanje noževa te luka i strijele. Gameplay iz prvog lica je dodatno pojačan s načinom na koji se krećete po otoku, s džipovima, hang-glider-om, zip-line-om i još mnogo toga. Uz sve neprijatelje na otoku, tu je i smrtonosna divljač. Divlji psi, morski psi, jata riba i medvjedi - svi će zahtijevati vaš vlastiti način kontrole divljih životinja, a neke možete koristiti čak i protiv  neprijatelja.

Kako napredujete kroz otoka, dobiti ćete vještine i moći koji će unaprijediti vašu snagu, brzinu, pucačke vještine i još mnogo toga. Tetovaža na lijevoj ruci će vam se postupno razvijati kako budete stjecali vještine.

Multiplayer u Far Cry 3 nudi potpunu novu kooperativnu kampanju koja je jednako zainmljiva kao single-player iskustvo. Četiri nova lika su uvedena, bivši radnici na krstaricama koji su izdanin od svog kapetana, te su tada "pukli" i počeli ga loviti kroz otok. Naoružani improviziranom opremom poput spaljivča nafte i plina koji igra sa vašim umom, multiplayer u Far Cry 3 nagrađuje timski rad s valutom potrebnom kako bi se poboljšali i prilagodili svogj lik tako da odgovaraju vašem stilu igre.

Multiplayer iskustvo je poboljšanje u odnosu na prethodne Far Cry igre, s velikim i dubinskim urednikom mapa koji vam omogućuje da izgradite i podijelite svoje mape sa drugim igračima u online zajednici, te su oglasne ploča i statistika maknuti iz igre, kako vam nebi smetale u predstojećim misijama.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Far Cry
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz prvog lica, Pucačina
Platforma:PC
Godina izlaska:2012.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows XP, Windows Vista and Windows 7 

Procesor:

Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better 

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)  

HDD:

15GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
 
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. 
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

Far Cry 3 PC (Uplay CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: 10111
 • Dostupnost: Dostupno
 • 99,00kn