Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Grand Theft Auto (GTA) IV PC (Steam CD Key)

Što američki san znači danas?

Za Niku Bellica, svježeg sa broda iz Europe, to je nada da može pobjeći svojoj prošlosti. Za njegovog rođaka, Romana, to je vizija da zajedno mogu pronaći bogaststvo u Liberty City-u. Kako zapadaju u dugove i bivaju uvučeni u kriminalno podzemlje od strane niza muljatora, lopova i sociopata, oni otkrivaju da je stvarnost vrlo različita od snova, u gradu koji obožava novac i status.

Počevši s izvornim izdanjem Grand Theft Auto 1997. godine, GTA serijal je jedan od najplodnijih, najkontroverznijih i jednostavno najzabavniji serijal u povijesti video igara. Ta povijest uspjeh jamči da dugo očekivana jedanaesta igra u serijalu, Grand Theft Auto IV, će prikupiti barem toliko pozornosti, ako ne i više.

Priča

Grand Theft Auto IV je potpuno nova avantura u GTA svemiru, koja prati iskustva Nikolaj "Niko" Bellic-a, novog imigranta iz neobjavljene istočne europske zemlje, čija ga problematična prošlost i nagovor njegova rođaka Roman-a dovode u fiktivni Liberty City. Nažalost, Nikova potraga za američkim snom i prijeko potrebnim novim početkom nailazi odmah na prepreku. Romanova priča o bogatstvu i uspjehu se ispostavlja potpunom izmišljotinom, sa svrhom da uvjeri Niku da dođe u Liberty City kako bi iskoristio njegove dobro poznate vještine protiv dugačkog popisa svojih neprijatelja koji gledaju da utjeraju svoj dug.

Budući da je Roman jedina osoba koju Niko zna u Liberty City-u, on nevoljko prihvaća svoju ulogu zaštitnika unatoč obmani. No, kako vrijeme prolazi Niko dolazi na svoje, a njegovo iskustvo na pogrešnoj strani zakona se dokazuje vrednijim nego što je uopće mogao zamisliti, dok se bori za opstanak i prevlast na zločinima ispunjenim ulicama Liberty City-a.

Okruženje

Baziran na temelju nekoliko četvrti New Yorka i dijelovima New Jersey, Liberty City - poznat igračima iz prethodnih igara u serijalu, je u potpunosti redizajniran za GTA IV. Igrači mogu očekivati ​​vidljive detalj, skroz do korova koji raste u pukotinama na pločniku, automobile i zgrade vidno iz različitih doba, te mnogo veća razina vertikalnosti kod zgrada i mostova koje možete istraživati, dok se Niko kreće kroz gradske ulice. Osim toga, pješaci u GTA IV su mnogo realniji. Nema više jednostavnog kretanja, ovi NPC su inteligentni, moderni, ljudski prikazi koji se smiju, plaču, jedu, piju, koriste mobitele i bankomate, te razgovaraju među sobom, bez obzira vrši li Niko interakciju s njima.

Gameplay

Povijesno GTA igre su bile usmjerene na igru kroz misije, zahtijevajući uspješan završetak zadatka kako bi igrači napredovali dalje kroz igru, ali to se mijenenja u velikoj mjeri u GTA IV. Igrači će doživjeti sasvim novi i uzbudljivi naglasak usmjeren na miješanje igranja tijekom i izvan misija, što rezultira, ne samo u smislu povećanog realizma, nego i zanimljivijim te neograničenim gameplayom.

Nove značajke za GTA IV:

 • Poboljšan sustav borbe - Sada možete koristiti zaklon, te sustav fiksiranja mete, koji vam omogućuje da eliminirate mete s većom lakoćom i preciznošću. Osim toga, možete sudjelovati u borbama sa šakama, ukoliko se ne možete dovoljno brzo opremiti oružjem.
 • Mobitel - Ne služi više samo za osnovne telefonske pozive. Koristite svoj in-game mobitel za primanje misije putem SMS-a, napravite fotografije i ZiT (oznake)
 • Slobodno vrijeme - Između misija možete iskoristiti vrijeme za sebe. Tu su komičarski klubovi, kuglane i barovi, koji sadrže jedinstvene aktivnosti.
 • Odmorite se od priče igre - Razne sporedne misije omogućiti će vam da vodite razvozite ljude, "posuđujete" policisjke automobile, atentirate ciljeve, pomažete u rješavanju problema ljudi na ulicama ili vinite u zrak sa kaskaderskim skokovima koji su se raspršili po cijelom gradu.
 • Kontrolirajte svoju sudbinu - Tijekom igranja susresti ćete se o odlukama koje će utjecati na odnose s ljudima i novac.

Multiplayer

Dajte Niki odmor i kreirajte svoog vlastitog multiplayer "heroja". GTA je dodao multiplayer koji vam omogućava da igrate sa vašim likom u online u natjecateljskom, kooperativnom i slobodnom načinu igranja. U natjecateljskom načinu se borite protiv policajaca, kradete automobile ili jurite kako bi obavili čudne poslove. Kooperativni način vas i vaše prijatelje izaziva sa različitim zadacima, uključujući Hangman's NOOSE gdje ste odgovorni za pratnju traženog Kingpin-a na sigurno mjesto ekstrakcije. Slobodni način pušta vas i 15 drugih na Liberty City da činite što vam je volja. Koristite ovaj način kako bi otišli u bar i zaigrali virtualni pikado jedni protiv drugih ili odite na ulice i započnite utrke automobilima. Ako možete zamisliti, onda to možete i učiniti u Free Form mode.

Igra - info
Proizvođač:Rockstar North
Izdavač:Rockstar Games
Serijal:Grand Theft Auto
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz trećeg lica, Pucačina, Vožnja
Platforma:PC
Godina izlaska:2008.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3 

Procesor:

Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz 

Memorija:

1.5GB RAM

Grafička kartica:

256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900 

HDD:

32GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
 
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. Online igranje zahtjeva registraciju na Rockstar Games Social Club (13+ za registraciju).
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

Grand Theft Auto (GTA) IV PC (Steam CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • 109,00kn