Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Pro Evolution Soccer (PES) 2016 PC (Steam CD Key)

Pro Evolution Soccer (PES) 2016 ovim izdanjem obilježava dvadesetu godišnjicu iznimno uspješnog nogometnog serijala.

Od svojih skromnih početaka na PSOne, serijal PES je napredovao iz formata u format, dodajući sve više realizma kako je evoluirao. To nasljeđe je proslavljeno u PES 2016 sa novim sloganom 'Volite prošlosti, igrajte u budućnosti', naglašavajući nedavni povratak temeljnim PES vrijednosti u prošlogodišnjoj PES 2015 igri i fokusiranje na mnoge nove gameplay i prezentacijske elemenate koji će dodatno utvrditi PES serijal kao ultimativno nogometno iskustvo.

Cilj PES-a 2016 je zadržati naslov 'najbolje sportske igre ", kako je izglasano diljem svijeta na brojnim sajmovima igara i od strane velikih medijskih kuća u 2014. godini, nastavljajući voditi u rekreiranju ovog predivnog sporta. Serijal će nastojati da se vrati svojim korijenima kako bi stvorio uzbudljive utakmicu između igrača, te ponosno predstavlja PES 2016 kojim će pružiti kvalitetan gameplay slijedeći mantru "Teren je naš". Od daljnje integracije vodećeg Fox Engine-a kojim oživljavaju akciju na terenu i punu predanost fokusa proizvod oko stvaranja najboljeg iskustva igranja, do pune rekonstrukciji Master League, svaki aspekt igre je poboljšan kako bi isporučio još jednu izvanrednu igru.

Glavne značajke:

 • Svježi gameplay - Uzbudljive napredak koji potvrđuje kako PES serijal ima no.1 gameplay
 • Napredan sustav sudara - Fizikalnost moderne igre je realizirana u PES 2016 sa značajno poboljšanim sustavom sudara, kalkulirajući kako igrači međusobno djeluju, stvarajući jedinstven ishod ovisno o vrsti kontakta.
 • Zračna nadmoć - Sa novim sustavom fizikalnosti, zračne borbe su potpuno jedinstveni doživljaj ove godine. Koristite lijevu analognu palicu kako bi se borili i poremetili ravnotežu većeg i jačeg igrača ili pronađite najbolji položaj za udarac glavom ili iz voleja.
 • Kontrola u 1 na 1 - U PES 2016 kontrole igrača u 1 na 1 su poboljšane, nudeći širok raspon pokreta s postojećim kontrolama. Vrijeme odziva je isto poboljšano dopuštajući igračima da manevriraju u tijesnim situacijama, što također koristi nadograđenim potezima driblanja koji omogućuju iznenadnu promjenu smjera što može uzrokovati gubitak ravnoteže suparnika. Jedan na jedan situacije sada nude veliki skok u uzbudljivim promjenjivim ishodima. Baš kao i na pravom terenu igra nudi mogućnosti za one koji su dovoljno hrabri da obavljaju precizne akciju, fleksibilno manevriranje i povlačenje daleko od branitelja. Tehnika i tajming rezultiraju time da branitelji gube ravnotežu, te se time stvaraju velike šanse za zgoditak.
 • Savršena obrana - Izvođenje prekršaja u savršenom trenutku snažno će gurnuti igrača te time vam osigurati posjed nad loptom. Lopta će odmah biti vaša što vam omogućuje stvaranje izravnog kontra napada.
 • Inteligentna umjetna inteligencija igrača - Kombinacije 2-3 igrača će biti dostupno kroz poboljšani koncept timske strategije, što ovisi o vrsti taktike koju ste postavili za vaš tim. Igrači se više ne moraju oslanjati na ručno pokretanje 1-2, jer suigrači sada inteligentno trče u prazan prostor.
 • Vratar ID - U nastojanju da se poboljša kvaliteta i doda jedinstvena individualnost u izvedbi, dodani su novi parametri vratar, tako da se sada razlikuju hvatanja, izbijanje, urušavanja i zavaravanje. To dodaje karakter igraču, na kojeg možete računati da će uhvatiti loptu, a ne ju "boksati" ili je bolji u zaustavljanju udaraca izbliza.
 • Kontrola proslava - Novo u serijau, igrači sada imaju potpunu kontrolu nad proslavama zgoditka kako bi se povećala njihova uzbuđenja kada postignu zgoditak! Mgućnosti se pojavljuju nakon zgoditka za pokretanje karakteristične proslave ili jedinstvene akcije na pritisak gumba.

Novi značajna poboljšanja ključnih mogućnosti i načina igranja

 • Nova Master liga - poznata i iznimno popularna Master liga je doživjela potpuno reorganiziranje, omogučujući korisnicima da se upuste u menadžerski svijet nogometa. Svaki element je redizajniran ili prerađen, od izbornika do novog i uzbudljivog sustava transfera igrača
 • Novi vizuali - integrirajući mnoge napretke sa Fox Engine-om, grafika je doživjela veliku nadogradnju. Gledajte kako kiše prska u klizećim startovima za posjed nad loptom ili  udubine na travnjaku nakon udarca lopte. Nova noćna rasvjeta i stvarne teksture travnjaka su neke od mnogih ovogodišnjih poboljšanja
 • Dinamično vrijeme - Po prvi put u PES seriju uvedeno je dinamično vrijeme, s mogučnošću da kiše počne padati tijekom utakmice. U kombinaciji sa sve realnijom fizikom lopte, kiša mijenja kako se utakmica igra, sa dodavanjima koja ubrzavaju i igračima koji su manje vješti u boriti za loptom. Obrambeni igrači u 1 na 1 dvobojima će bit suočeni sa klizanjima i padovim. Ova značajka se primjenjuje na sve offline načina igranja, uključujući Master League, te time postajući važan element u odlučivanju ishoda utakmice.
 • Ljudski pokreti - U nastojanju da se humaniziraju pokteri igrača, dodano je tri puta više novih animacija kako bi se oživjele nogometne zvijede. Vratari su doživjeli obilje animacije obrane, dok napadači pucaju, dodaju, driblaju i bore se u bezbroj varijacija ovisno o situaciji. Igrači se žale kad im nije dosuđen prekršaj ili prigovaraju suigraču kada mu nije prosljedio loptu  u otvoreni prostor. Novi 1 na 1 sustav također ima koristi od toga, sa igračima koji će sada moći zavarati svoje protivnike s cimanjima i fintama, koja mogu dovesti do toga da protivnički igrač izgubi ravnotežu i pada u pogrešnom smjeru!
 • Novi fizika lopte - U posljednjih nekoliko godina serijal je doživio ogroman napredak u fizici lopte, a sa PES 2016 je postignuta nova razina realizma. Svaki okret, poskakivanja i odbijanja su izračunata koristeći podatke fizike stvarne lopte , time pomažući da svaki trenutak u svakoj igri bude jedinstveni i nepredvidljivi

Poboljšanja kvalitete

 • myClub - Od izlaska ovog načina igranja u PES 2015, myClub je ažuriran na tjednoj bazi, a sada se i to dodatno poboljšalo na temelju povratnih informacija od korisnika u novome PES 2016. Poboljšanja se uvest sustav razine igrača sustave i igrače ekskluzivne za taj način igranja. Koristite GP stečene u utakmicama ili myClub coins-e kako bi doživjeli realno upravljanje klubom u kombinaciji s igračima koji nastoje da budu jači u vašoj momčadi. Odaberite menadžera, razmislite o trenerima i izgraditi strategiju na temelju onoga što je vaš cilj sa vašim timom. Izgradite svoj tim, stvorite vaše nasljeđe
 • Dinamične širokokutne kamere - Novi kut vam daje veće vidno polje, omogućujući vam da bolje planirate i prilagoditi svoje igrače da se natječu u zračnim bitkama ili gledajte inteligentna utrčavanja u prazan prostor zahvaljujući inteligentnom umjetnom inteligencijom igrača. Ovisno o tome gdje je lopta na terenu, kamera će se nagnuti i zumirati kako bi bili osigurali da igrač ima najbolji mogući pogled tijekom utakmice.
 • Komentatori - Novi komentatori su uvedeni za UK i Njemačku, sa Petar Drury-em i Marco Hagemann-om koji su se pridružili PES timu. Obilje novih komentara i specifičnih priča su snimljeni specifično za Master Ligu, vezano za transfere igrača, napredak igrača i timske nastupe

Igra - info
Proizvođač:Konami
Izdavač:Konami
Serijal:Pro Evolution Soccer
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):3+

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

Pro Evolution Soccer (PES) 2016 PC (Steam CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • Brand: Konami
 • Šifra: 12655
 • Dostupnost: Dostupno
 • 119,00kn