Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
BioShock Infinite PC (Steam CD Key)

Hvaljeni serijal se vraća u ovom novom poglavlju, nudeći novu priču, novi grad i novi tajne za otključavanje kako preuzimate ulogu Booker DeWitt, bivšeg Pinkerton agenta zaduženog za spašavanje tajanstvene mlade žene...

BioShock Infinite

Dobrodošli u Kolumbiji, fantastičan lebdeći grad osmišljen kao simbol američke iznimnosti i nacionalnog ponosa. To je bilo prije Boxer pobune, kada je grad puco na nevine ljude. Columbia je od tada odbačena od strane Amerike i postaje simbol ksenofobije i mržnje, leteće strašilo kojeg se boje širom svijeta.

Columbiju vode Osnivači, skupina samoprozvanih vladara, nacionalistički i vjerski fanatici uporni u očuvanju Columbije "čistom". Nasuprot njih je Vox Populi, pokreta otpora u nadi da će svrgnuti Osnivače i vratiti sva prava građanima Columbie.

Bačen u taj metež, preuzimate ulogu Booker DeWitt-a, osramoćenog bivšeg Pinkerton agenta koji uzimanje taj posao koji će vas riješiti "starih dugova", a možda i obnoviti ime i ugled. Vaš posao? Putovanje u Kolumbiji, spasiti djevojku po imenu Elizabeth s tornja u kojem je ona zatočena već 12 godina i vratiti je u New York. Bioshock Infinite je igra u kojoj vaše akcije imaju posljedice, gdje će vaša prisutnost u gradu uzrokovati izbijanje kaosa sa dugotrajnim posljedicama.

No, tko je Elizabeth i zašto je ona zatočena toliko dugo? Ova misteriozna mlada djevojka je podjednako slatka, smiješna, pa čak i zastrašujuća, sa sposobnostima za otvaranje portala u alternativnu stvarnost. Tesposobnosti će dobro doći kada se borite za izlazak iz grada, dok ona "priziva" sve od streljiva do zdravlje "health pick-up"-a, što čini okruženja i borbu fleksibilnijom.

Obožavatelji prethodnih BioShock igara će pozdraviti mješavinu novih i prijašnjih mogućnosti igranja u Bioshock Infinite. Kao i kod ranijih igara, ovo je iskustvo iz prvog lica gdje ćete koristiti kombinaciju oružja, opreme i psiho-kinetičkih sposobnosti. I dalje ćete tragati za opremom i audio dnevnicima, te koristiti tonika za postizanje sile poput prskanja vatre, struje, i okretanje neprijatelja jednih protiv drugih.

No, postoje neki uzbudljivi novi elemente povrh ovih. Borba je dinamičnija od prethodnih igara, zahvaljujući Columbiji koja nudi šire otvorene prostore u odnosu na granica Rapture-a. Možete držati dva oružja odjednom, što uzrokuje da razmišljate taktički dugoročno i više reaktivno u žaru borbe. Plus tu će biti nove moći za otkriti, a biti ćete i u mogućnosti koristi magnetski Skyhook, koji vam omogućuje transportu po gradu te dodaje novu razinu borbi. Bioshock Infinite je također prva Bioshock igra u kojoj vaš lik govori, što pomaže da razvijete odnos s Elizabeth.

Isto tako svoj prvijenac u Bioshock Infinite su Heavy Hitters, mini-boss koji trebate poraziti, a svaki predstavlja tamnu stranu naroda Columbije. Handymen su robotska čudovišta s prevelikim rukama poput onih porculanskih lutaka - i sa ljudskim srcima i glavama. Motorized Patriots su trebali biti vodiči za grad, no umjesto toga opremljeni su teškim naoružanjem iza svoj George Washington izgleda. Boys of Silence su slijepi, ali imaju nadljudski sluh i strašan vrisak. Sirena može oživjeti poražene neprijatelja u borbi, te vas prisiljava da izaberete na koga ćete usredotočiti svoj napaad.

Za hardcore igrače, Bioshock Infinite nudi teški izazov - 1999. mod. Ovaj old-school način igranja vas vraća natrag u vrijeme u kojem su igre imale ograničeno zdravlje i resurse te kada su donešene odluke bile trajne. Mislite li da imate ono što je potrebno?

Glavne značajke:

 • Uzbudljiva nova priča, smještena u lebdećem američkom gradu Columbia
 • Tko je tajanstvena Elizabeth?
 • Krenite na grad s novim i već poznatim elementima igre
 • Suoči se i pobjedi Heavy Hitters-e
 • Usuđuješ li se zaigrati novi 1999 mod?
Igra - info
Proizvođač:Irrational Games
Izdavač:2K Games
Serijal:BioShock
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Akcijska avantura, Elementi RPG-a, Steampunk
Platforma:PC
Godina izlaska:2013.
Minimalna dob (PEGI):18+

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

BioShock Infinite PC (Steam CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • Brand: 2K Games
 • Šifra: 10098
 • Dostupnost: Dostupno
 • 79,00kn