Webshop isporuke se vrše redovno! više...
The Sims 4 PC

The Sims 4 je vrlo isčekivana simulacija života koja vam omogućuje da se igrate sa životom kao nikada prije! Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Doživite nove razine kreativnosti kada oblikujete Simsa sa moćnim "Create s Sim", te dizajnirajte prekrasne domove s taktilnim, room-based "Build Mode". S besplatnim ažuriranjem sadržaja za vlasnike The Sims 4, ako i kada budu na raspolaganju, imati ćete najnovije sadržaje i značajke da razvijete svoje igrače iskustvo. Kontrolirajte um, tijelo i srce vaših Simsa i istražujte živopisne četvrti ispunjene bogatim zajednicama pametnijih Sims-a koji imaju svoje životne priče.

Besplatni update - Karijere

U ovom besplatnom ažuriranju igre, igrači će iskusiti posve novi sadržaj u vezi s karijerom, te dodatkom poslovne i sportske karijere. Svaka karijera se grana u dva nova puta. Simsi koji sanjaju o životu ispunjenom moći i bogatstvom imaju mogućnost postati  "Angel Investor" ili "Business Tycoon". A Simsi koji žele živjeti život zdravlja i fitnessa mogu težiti da postanu pripadnik Kuće slavnih ili gospodin ili gospođa Solar System. 

Sa svakom karijerom, Simsi će imati posebnu odjeću koja se mijenjaja tijekom njihove karijere, te će otključati jedinstvene predmete i interaktivne nagrade. Simsi koji žele ubrzati svoje karijere također mogu iskoristiti kartice novih prilika. Hoće li Sims iskoristiti priliku za brzo pomicanje gore uz "korporativne ljestve"  ili će ostati na svojem putu i pokazati lojalnost trenutnom poslodavcu? Osim toga, igrajući kroz ove karijere, igrači će otključati četiri sobe koje se mogu naći u Build modu.

Sada s bazenima i duhovima: Bazeni i duhovi su stigli i sada su uključeni u The Sims 4 s najnovijim ažuriranjem. 

Glavne značajke:

  • Simsi s velikim osobnostima - Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Pametniji Simsi imaju sposobnost da obavljaju više zadataka istovremeno, lakše se možete poistovijtiti s njima, te oživljavaju s novim emocijama i živahnim animacijama. The Sims pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje bogate, zabavne i čudne priče.
  • Snažni kreativni alati - Posve novi "Create s Sim" i "Build Mode" su redizajnirani kako bi bili snažniji, intuitivniji i zabavniji nego ikada prije. Imate kontrolu da kreirate Simsa s taktilnom preciznošću. Bez imalo napora izgradite dom iz snova sa posve novim, room-based Build mode. Stilizirani izgled i Sobe će vas inspirirati sa stiliziranom odjećom i dizajnom koje možete dodati vašem Simsu. te domu u The Sims 4.
  • Živi svjetovi - Istražite živahne, predivne svjetove ispunjene bogatim zajednicama Simsa. Odaberite među lijepim i raznolikim parcelama za gradnju vašeg doma, te obavljanje različitih ​​aktivnosti. Proširite svoj društveni krug i komunicirajte s drugim Sims-ima u susjedstvu, te se družite u parkovima.

Igra - info
Proizvođač:Maxis
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:The Sims
Žanr:Simulacija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):12+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1

Procesor:

1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ili ekvivalent (Za računala koja koriste integrirani grafički chipset, igra zahtjeva 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 ili ekvivalent)

Memorija:

2GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA GeForce 6600 ili bolje, ATI Radeon X1300 ili bolje, Intel GMA X4500 ili bolje

DirectX:

Verzija 9.0c

HDD:

10GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7, 8, or 8.1 (64-bit operativni sustav)

Procesor:

Intel core i5 ili brži, AMD Athlon X4

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA GTX 650 or better

DirectX:

Verzija 9.0c

HDD:

10GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. Internet veza, Origins korisnički račun, prihvaćanje The Sims 4 i Origins ugovorne licence za krajnjeg korisnika (EULAS), instalacija Origins softvera (www.origin.com/about) i registracija sa priloženim jedinstvenim serijskim kodom potrebnim za igranje, te pristup online značajkama. Serijski kod je ograničen na jedan Origins korisnički račun po serijskom broju. Serijski kodovi su neprenosivi, te jednom iskorišteni vrijede, minimalno, dok su online značajke dostupne. Morate biti 16+ za pristup online značajkama. EULA ugovori i dodatne objave se mogu pronaći na www.ea.com/1/product-eulas. EA može se ukinuti online mogućnosti i usluge nakon 30 dana od objave na www.ea.com/1/service-updates.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 
Vanjska poveznica: EA korisnička podrška

The Sims 4 PC

Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 169,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.