Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
FIFA 16 PC (Origin CD Key)

FIFA 16 uvodi unaprijeđenja preko cijelog terena kako bi dostavila uravnoteženo, autentično i uzbudljivo nogometnu iskustvo koje vam omogućuje da igrate na vaš način te se natječete na višoj razini. I sa posve novim načinima igranja!

S inovativnim gameplay značajkama, FIFA 16 donosi Povjerenje u obrani, Kontrolu u veznom redu te vam daje alate za stvaranje više Trenutaka magije nego ikada prije. Obožavatelji koji su novi serijalu ili vješti igrači koji žele unaprijediti svoju igru, imati će priliku natjecati se na višoj razini koristeći posve novi FIFA Trener.

Glavne značajke:

Povjerenje u obrani

 • Obrambena agilnost - novi skup 25 promjena u obrambenim kretanjima stvara agilne obrambene igrače koji prate protivničke napadače
 • Branite se kao jedinica - novi obrambeni AI daje igračima bolju svijest o opasnom prostoru na terenu u odnosu na loptu i njihovog protivnika
 • Nove osnove prekršaja - potpuno novi sustav klizećih napada vam daje kontrolu nad duljinom klizećeg napad i nudi priliku za prekid usred starta te povratka na vaš poziciju. Sada imate ogroman izbor dostupnih starteva poput "Fake Tackles", "In Air Standing Tackles" i "Full Body Tackles"

Kontrola u veznom redu

 • Inteligencija presretanja - ponovo kreirana za FIFA 16, inteligencija presretanja se može podesiti u "Custom tactics" tako da možete kontrolirati koliko su vaši suigrači agresivni na lopti. Vi ste u potpunoj kontroli nad gradnjom igre u veznom redu.
 • Dodavanje sa svrhom - FIFA 16 uvodi revoluciju u dodavanja. Sada radite oštra, prodorna dodavanja kako bi pronašli suigrače s preciznošću. Koristeći novu mehaniku gumba, pronađite suigrače u skučenim prostorima i otvoriti svoje napadačke mogućnosti.

Trenutci magije

 • Dribling bez dodira - napravljen je motion capture Lionel Messi-a kako bi se stvorio inovativni sustav kontrole nad driblanjem, koji daje igračima slobodu odlučiti ne samo kako, nego i kada dotaknuti loptu. Ovo potpuno revolucionizira 1na1 scenarije i daje igračima više prilika u napadu nego ikada prije.
 • Dinamična ubacivanja - ubačaj u FIFA 16 mijenja način kako nabacivač i primtelj pristupaju lopti. Novi sustav ciljanja prilikom ubacivanja znači da će vaši napadači primiti loptu u trku i staviti obranu u teške situacije.
 • Clinical Finishing - Clinical Finishing daje igračima novo razumijevanje o tome gdje udariti loptu tako da možete zabiti zgoditak kao profesionalac. Novo definirana orijentacija stopala i gležnja daje igračima više raznolikosti u šutiranju, što rezultira uzbudljivim zgoditcima

Natječite se na višoj razini

 • FIFA Trener - bilo da ste EA Sports FIFA stručnjak ili igrate po prvi put, FIFA trener će vam pomoći da ostvari svoj potencijal. Učite dok igrate s dodatnim grafičkim prikazom (HUD) koji prikazuje dodatne gameplay opcije, ovisno o vašoj poziciji na terenu i na razini trenera (automatski ili ručno).
 • Nova osnovna razina vještine igranja - nova razina vještina igre usmjerenih na obožavatelje koji igraju EA Sports FIFA po prvi put

Novi načini igranja

 • Ženske reprezentacije - po prvi put u povijesti u EA Sports FIFA serijalu, natječite se sa 12 top-rangiranih ženskih nacionalnih momčadi i igrajte online i offline u nekoliko različitih načina igranja. Ovaj autentični dodatak FIFA-i daje fanovima potpuno novi način da igraju. Izgrađene su jedinstvene animacije i 3D modeli igračica te je zabilježen motion capture najboljih igračica iz ženske reprezentacije SAD-a, koji su korišteni kao referenca za pokrete igračica. Ženske ekipe su igrive u Kick Off, Offline turnir i Online prijateljskim utakmicama.
Igra - info
Proizvođač:EA Canada
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):3+

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

FIFA 16 PC (Origin CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • 129,00kn