Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

FIFA 15 PC (Origin CD Key)

FIFA 15 oživljava nogomet sa zapanjujućim detaljima kako bi fanovi mogli doživjeti emociju sportu kao nikad do sada.

Svjedočite intenzitetu pjevanja i bodrenja publike na dan utakmice te slušajte komentatora kako vodi fanove kroz utakmicu sa "Dynamic Match Presentation" (dinamička prezentacije utakmice). Po prvi put u povijesti, svih 22 igrača na terenu su povezani s Emocionalnom inteligencijom - sada će igrači reagirati na protivnika i sa suigračima u kontekstu te u odnosu na tijek utakmice.

Iskusite žive terene sa travom koja se troši kako susret napreduje. Blato će se zadržati na dresovima i opremi igrača, dok će ih autentični izgledi igrača činiti atletskim i vjernim svojim stvarnim inačicama. Kontrola igrač povećava brzinu pokreta igrača, daje sportašima više kontrole i osobnosti u kontaktu sa loptm te čini dvoboje više nagrađujućim nego ikada prije.

Nogomet je najveća drama na zemlji, a FIFA 15 stavlja fanove na središnju pozornici dopuštajući im da osjete emocije i intenzitet najvećeg svjetskog sporta.

Glavne značajke:

 • Emocionalna inteligencija - Po prvi put u povijesti, FIFA 15 modelira emocije svih 22 igrača na terenu, dajući fanovima priliku da iskuse iz prve ruke stavove i osobnosti najboljih svjetskih nogometaša tijekom utakmice. Igrači sada prepoznaju situacije koje aktiviraju emocionalni odgovor i reagiraju, naravno na temelju konteksta igre. Na primjer, igrač koji je više puta fauliran od strane protivnika bi se mogao suočiti s protivnikom, ovisno o težini prekršaja i konteksta igre. Igrači će odgovoriti autentično s novim reakcijama na odluke, loše prekršaje, propuštene prilike, ciljeve i druge ključne trenutake tijekom igre. Postoji više od 600 potencijalnih emocionalnih reakcije koje bi se mogle dogoditi tijekom igre.
 • Dinamička prezentacija utakmice - "Match day" će se djelovati više dinamičnijim i življim nego ikada prije - uranjajući vas u akciji utakmicu i nikad vas puštajući iz tog trenutka. Sa regijski specifičnim ponašanjem, publika će se sada razlikovati po klicanjima i napjevima specifični njihovom klubu, ligi, državi ili kontinentu. Navijači na Anfieldu u Liverpoolu će djelovati i izgledati drugačije nego navijači na tribinama La Bombonera u Buenos Airesu. Komentatori će spomenuti određeno ponašanje publike koje pokreću jedinstveni navijačkih trenutaci poput klupskih pjesama. Nove reakcije klupe, 10 proslava gola, animacije dječaka sa loptama i kontekstualni komentar će zadržat FIFA 15 fanove uključenim u priču utakmice.
 • Timska taktika - Timovi će sada imati kontekstualnu svijest o igri i dinamički će prilagoditi svoje taktike u skladu sa situacijom. Na primjer, vaš protivnik bi mogao voditi u 88. minuti i odlučiti zadržati loptu u korneru pokušavajući "ukrasti" vrijeme. Rezultat toga je više čovjekoliki suparnik koji poduzima više rizika kad gubi ilii potencijalno konzervativniji pristup kada vodi. Park the Bus, In the Mixer i Time Wasting su samo neki od timskih taktika koje će fanovi prepoznati u FIFA 15.
 • Autentični izgled igrača - FIFA 15 razvojni tim je stvorio sljedeću generaciju nogometaša - osiguravajući da igrači budu vjerni svojim fizičkim verzijama. Posve novi fizički sustav renderiranja rasvjete mijenja način na koji igrači izgledaju, čime se osigurava da korisnici mogu vidjeti razinu detalja u licima igrača koje do sada nije bilo moguće. Novi karakter modeli čine igrače moćnim i atletskim, dok se oprema pomiče realno i reagira s okolinom, postajući zaprljana blatom i travom kao se susret odvija.
 • Živi travnjaci - Travnjaci nikada neće biti isti. Klizeći start i otisci kopački su sada vidljivi na terenu, te kako susret napreduje, igrača površina postaje istrošena baš kao u stvarnoj nogometnoj utakmici. Obožavatelji koji igraju po kiši ili vlažnom vremenu ćete primijetiti blato i prljavštinu na teren. Fizika korner zastavica, okviri gola koji se tresu i animirane LED oglasne ploče samo su neke od novih detalja koji donose FIFA 15.
 • Agilnost i kontrola - FIFA 15 donosi posve nove razine kontrole i prilagodljivosti. "Run Touch Dribbling" omogućuje igračima bolju kontrolu lopte u sprintu i bliskim situacijama, dajući osobnost najpoznatijim igračima na svijetu. Leo Messi će driblati i kretati se kao u stvarnom životu. Ažurirana  biomehanika igrača znači da će igrači sada reagirati i kretati se sa ravnotežom te bližom kontrolom kada je u posjedu lopte. Precizniji koraci i okreti pri niskim brzinama, te bliži kontrola pri visokim brzinama daju fanovima više kontrole i povećanu mobilnost kada kontroliraju igrača na terenu.
 • Dvoboji - Svladavanje vašeg protivnik u FIFA 15 je više fizička i nagrađivajuća nego ikada prije. Igrači koriste obranu cijelim tijelom kako bi stekli posjed i sačuvali ga. Napadi za posjed će nagraditi odličnu obranu, pomažući igračima zadržati loptu u blizini nogu kada je izazov osvojen. Novi sukobi ramenima, guraj-vuci mehanika i fizika velikog pada omogućuju fanovima da osjećaju bitku; povlačenja za dres je također vidljivi zahvaljujući novim vizualnim mogućnostima i poboljšanom tehnologijom tkanina.
 • Kontrola suigrača - FIFA 15 obožavatelji sada imaju više slobode u napadu s mogućnošću da preuzmu kontrolu nad suigračima u izvođenju auta,  kornera i slobodnih udaraca. Koristeći desnu analognu palicu, FIFA 15 obožavatelji sada mogu kontrolirati suigrače bez lopte i postaviti ih na optimalno mjesto za primanje lopte.

Igra - info
Proizvođač:EA Canada
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Platforma:PC
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):3+

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

FIFA 15 PC (Origin CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • 129,00kn