Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Burnout Paradise The Ultimate Box PC (Origin CD Key)

Dobro došli u Paradise City! Učinite akciju vašim srednjim imenom, kako kontrolirate ono što se događa, kada se i gdje se događa u Burnout Paradise-u! Uživajte u otvorenim cestama Paradise City-a od ulica u centru, kroz užurbane autoceste do otvorenih planinskih cesta; svijetu koji čeka da ga istražite!

Sudaraj se, zabijajte i stvarajte olupine od protivnika u cross-city utrkama, gdje vi odlučujete koji je najbrži put do cilja. Koristite skokove i nađite prečace, razbijajte prepreke i dođite do mjesta na koje drugi sudionici ne mogu te iskoristite te konkurentske prednosti!

Upoznajte nove prijatelje online s revolucionarnim EasyDrive sustavom koji preskače kroz dosadne sustav lobija i servera te vas baca ravno u igru. Burnout Paradise nudi vrhunsku vožnju za vas i vaše prijatelje koji igraju online na PS3.


Glavne značajke:

 • Istražite Paradise - Od velikih surferskih plaža do zastoja u centru grada, tu je više od 30 četvornih kilometara za ultimativno vozno igralište koje možete istraživati. Ništa nije van granica.
 • Propalite svoj put - stanite ispred više od 120 semaforima i zavrtite svoje kotače za početak jedan od pet različitih načina utrke - klasična utrka, Road Rage i Burning Route, te savim novi Stunt Run i Marked Man.
 • Instant Online - Burnout Paradise postavlja nove standarde u online igri. Potražite svoje prijatelje na mreži s EasyDrive listom prijatelja i poveži se s njima odmah, bez čekanja i krenite u igru.
 • Okupi tim ili izazovi nekoga - udružiti snage sa maksimalno seadm vaših prijatelja kako bi pobjedili stotine online FreeBurn izazova zajedno ili izazovite konkurenciju i krenite u jedan na jedan korisnički stvorene utrke
 • Pravila ceste - Kreirajte ili kršite pravila svake ceste postavljajući rokorde brzina i uništavanja po cijelom gradu. Pratite koliko ih imate u odnosu na vaše prijatelje!
 • Brzina, brzina i još više brzine - obnovljen i fokusiran na utrke Burnout engine isporučuje intenzivni brzi gameplay na super-glatkih i super-brzih 60 sličica u sekundi.
 • Showtime: Sudarajte se bilo gdje, bilo kada - Želite li stvarati kaos na ulicama Paradise-a? Pošaljite svoj auto na uništavanje i struganje niz cestu, razbijanje kroz promet i ostavljanje trag skupe iza sebe.
 • Deformacija prilikom sudara - Burnout Paradise ima posve novu deformacijsku tehnologiju koja daje igračima zapanjujući usporeni pogled izbliza na super-realno uništenje
 • Automobili - Američki “Muscle” automobili, egzotični, pa čak i SUV automobili, projektirani da izgledaju prelijepo bez obzira jesu li potpuno novi ili uništeni. Izaberite između stunt, speed ili aggression automobilskih klasa, svaki izgrađen sa svojim vlastitim jedinstvenim sposobnostima i prednostima koje će vam dati prednost u specifičnim izazovima.
 • Poletite u zrak - Vinite u zrak i izvodite vratolomije i spektakularne okrete. Pronađite skrivena mjesta za skokove koji vas vode na tajne rute po krovovima i 120 Burnout jumbo plakata za uništavanje.
 • Vozačka dozvola - Krenite s učeničkom dozvolom i napredujte sve do Burnout Elite vozačke dozvole - najviše priznanje za vozača koji ne mari za sigurnost u vožnji :)

Igra - info
Proizvođač:Criterion Games
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Burnout
Žanr:Vožnja/utrke
Platforma:PC
Godina izlaska:2009.
Minimalna dob (PEGI):7+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows XP (SP2), Windows Vista

Procesor:

2.8GHz Pentium 4 XP / 3.2 GHz Pentium 4 Vista 

Memorija:

1GB RAM XP / 1.5GB Vista (2 GB) 

Grafička kartica:

Nvidia 6600 / Radeon X1300 or greater   

HDD:

4GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
 
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. 
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.

STEAM CD KEY:

 

1. Idite na: http://store.steampowered.com/ kako bi preuzeli STEAM klijent (ako ga nemate već instaliranog naravno)

 

2. Kliknite "Install Steam" (gornji desni kut)
 

3. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, te se logirajte na vaš korisnički račun (account)... ukoliko ga nemate - kreirajte ga.
 

4. Slijedite upute kako bi aktivirali CD Key koji ste kupili:

 • Pokrenite Steam aplikaciju i logiraj se na vaš Steam korisnički račun (account)
 • Kliknite na "+ Add a new game" - dolje lijevo
 • Izaberite  "Activate a Product on Steam"
 • Slijedite instrukcije na zaslonu, te potom unesite kupljeni CD Key na predviđeno mjesto
 • Nakon toga igra je pridodana na vaš korisnički račun (account), te je spremna za preuzimanje i igranje

 


 

ORIGIN CD KEY:

 

1. Idite na: http://www.origin.com/us/about

Klikni na "Download Origin" (u gornjem desnom kutu)

 

2.  Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani Origin korisnički račun (account), morate ga kreirati na sljedećoj poveznci http://store.origin.com/ pod "Register").

 

3. Sa "Origin" padajućeg izbornika (u  gornjem lijevom kutu) izaberite "Redeem Product Code" i tamo unesite vaš kupljeni kod, potop kliknite na "Next".

 

4. Nakon uspješne verifikacije vašeg koda u rubrici "MY GAMES" pronađite igru i počnite s preuzimanjem igre

 


 

UPLAY CD KEY:

 

1. Idite na: http://uplay.ubi.com kako bi preuzeli UPLAY klijent (ukoliko ga nemate već instaliranog)

 

2. Instalirajte i pokrenite aplikaciju, logirajte se sa vašim korisničkim imenom (Account name) i lozinkom (Password)

(Ukoliko nemate prethodno kreirani UPLAY korisnički račun (account) kreirajte ga sada)

 

3. Slijedite upute kako bi aktivirali svoju igru:

 • Kliknite na "Settings"
 • Odaberite "Activate Product"
 • Pratite instrukcije kako bi završili proces i započnite preuzimanje igre

 


 

GOG CD KEY:

1. Idite na:  http://www.gog.com/redeem

 

2. Logirajte se na vaš GOG korisnički račun (account) pod opcijom (Log in) ili kreirajte novi korisnički račun (Sign Up)

 

3. Unesite vaš kupljeni CD Key i pritisnite gumb "Continue"

 

4. Igra je sada pridodana na vaš korisnički račun (account), te možete započeti sa preuzimanjem igre

 


 

Minecraft:

 

1. Idite na https://account.mojang.com/register i registriraj se

 

2. Nakon uspješne registracije kliknite na: https://account.mojang.com/login i logirajte se

 

3. Kliknite na "Redeem Gift Code or Prepaid Card"

 

4. Unesi kupljeni CD Key i odaberite "Redeem"

 

5. Unesi ime vašeg profila i kliknite na "Choose name" (Kasnije više nećete biti u mogućnosti mijenjati vaše profilno ime)

Postupak naručivanja:
 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"

 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"

 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 

 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo CD Key i račun za vašu narudžbu.

 

Rok isporuke je kroz 24h (radnim danom).

 

NAPOMENA: 

Sve uplate izvršene nakon 13h će biti vidljive na našem poslovnom račun sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

Prije svake kupovine, savjetujemo da svakako provjerite minimalne sistemske zahtjeve za pokretanje igre, koji su navedeni uz svaku igru pod "Sistemski zahtjevi"

Burnout Paradise The Ultimate Box PC (Origin CD Key)

Digitalne pc igre (web ponuda)

CD Key šaljemo na vaš email nakon uplate na naš poslovni račun. Detalje možete pročitati niže, pod tabom "Upute za kupovinu".

 • 49,00kn