Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Call of Duty: Black Ops 2 PC

Borba spcijalnim posrtojbama se vraća kako se budući Hladni rata bliži. Call of Duty: Black Ops II je nastavak  veoma uspješne i nagrađivane Call of Duty: Black Ops igre. Obećavajući ne samo najbolju grafiku u serijalu do sada, Call of Duty: Black Ops II na PS3 unaprijeđuje igru na svakom pogledu za najambicioznije Call of Duty iskustvo do sada!

Glavne značajke:

  • Novo okruženje - Igra nastavlja priču Frank Woods-a, junak izvorne Black Ops igre, kao i različitih članova obitelji Mason. Akcija se većim djelom odvija u 2025. godini, gdje je novi Hladni rat započeo i gdje su alati rata prikladno unaprijeđeni, uz borbene letjelice na kopnu i u zraku te arsenal koji zadaje veći i precizniji udarac od oružja današnjice.
  • Povijesne bitke izvornih Black Ops-a se ponovo pojavljuju, s događajima u rasponu od 1980. godine u Afganistanu pa sve do rat u bliskoj budućnosti. Različite generacije obitelji Mason će se boriti u raznim razdobljima, no izgleda kako se sve misije vrte oko jednog čovjeka - novog, tajanstvenog negativca Raul Menendez-a.

  • Novi gameplay - Call of Duty: Black Ops II obećava neke velike pomake u odnosu na tradicionalne Call of Duty igre. Kampanja sada ima nelinearne i granajuče priče, u kojima odlukama koje donosite i radnjama koje poduzimate utječete na ishod priče. Bilo da odaberete jednu opciju nad drugom ili jednostavno neuspijete spasiti jednog taoca, svi vaši postupci imaju posljedice - igru možete igrati iznova i iznova te vidjeti različite ishode!
  • Više mogućnosti za odabir načina borbe - pristupu "trči i pucaj" se sada pridružila prilika vožnje automobila, upravljanje strojnicama, jahanje konja i let borbenim zrakoplovima. Tu je i novi Strike Force mod, misije open-world tipa s nizom kontrolnih točaka koje je potrebno postići te prilika zamjene igrivih likova - uključujući mogućnost igranja kao sve-kontrolirajući general. To je kao open-world sandbox, strategije u stvarnom vremenu i multiplayer mapa u jednom - i to također može utjecati na ishod igre!
  • Multiplayer mod se vraća veći, bolji i više prilagodljiviji različitim razinama vještina i stilova igranja za više povezano iskustvo. I zombiji ponovo ustaju iz grobova, ovog puta s mogućnošću trćanja u multiplayer-u!

Igra - info
Proizvođač:Treyarch
Izdavač:Activision
Serijal:Call of Duty
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Ratna
Platforma:PC
Godina izlaska:2012.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows Vista SP2 / Windows 7

Procesor:

Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz 

Memorija:

2 GB for 32-bit OS / 4 GB for 64-bit OS 

Grafička kartica:

Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB  

HDD:

16GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
 
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda i multiplayer igranje. 
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.

Call of Duty: Black Ops 2 PC

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0601399
  • Dostupnost: Dostupno
  • 79,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.