Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Roccat Cross headset

Roccat® Cross – Multi-platform stereo gaming headset

Kako smo i sami igrači, ROCCAT® razumije da su se vremena promijenila, Gaming je postao multi-platformski i sve prisutan. Igrači žele rafiniran, fluidan osjećaj u kojemu mogu uživati svugdje radije nego stalno izmjenjivati skupu periferiju koja je limitirana na samo jedan uređaj. Oni hoće jedan headset koji mijenja sve - jedan headset za sve, i niti jedan drugi nije potreban. Zato smo mi napravili Cross samo za Vas, ne za uređaj. Cross je multi-platformski naglavni stereo headset koji se osjeća kao kod kuće na vešem PC-u, Mac-u, PS4 i Xbox One-u kao što je i kada ste u pokretu sa vašim mobilnim uređajem. To je headset koji je savršen, svugdje. 

Vrhunski zvuk

Prenosivost ne mora značiti lošu kvalitetu zvuka. Cross je dizajniran kao primarni headset za vrhunski audio zvuk svugdje, ne kao sekundarni uređaj koji ima praktičnost kao jedinu svoju vrlinu. Cross je za glavu i ramena iznad svoje konkurencije u klasi, te pruža neusporedivu kvalitetu zvuka. Cross ima velike 50mm neodimijske magnete kao pogonske jedince za studijsku kvalitetu zvuka sa jakim basom, savršenim za gaming, pozive, muziku i filmove. Slušalice i zvučnici savršeno postavljenim prema uhu, garantiraju vrhunsku kvalitetu zvuka u kući i u pokretu

Multi-platform

Dizajniran za sadašnjost, prilagodljiv za budućnost. To je ROCCAT®-ova filozofija, i Cross to ima upisano u svojoj DNA. Cross predstavlja headset koji je optimaliziran za širku paletu uređaja svakog gamera. To znači da ako igrate igre na svom mobilnom uređaju čekajući javni prijevoz ili satima sjedeći maraton PC igara. Cross je savršen za svaki scenarij. Ne samo da je kompatibilan sa svim vodećim uređajima poput PC-a, Mac-a, mobilnih uređaja, PS4 i Xbox One-a*, planski je stvoren sa tim za sve igrače. *Kompatibilno sa Xbox One kontrolerom uz pripadajući adapter koji dolazi u pakiranju

Dvostruki mikrofon

U cilju održavanja obećanja multi-platformsko iskustvo, Cross dolazi sa dvostrukim mikrofonom – jedan dizajniran za PC i drugi dizajniran za mobilne uređaje. Svaki mikrofon je integriran u kabel, a oba dolaze u pakiranju sa headsetom. Mikrofoni su odvojivi i spajaju se u utore koji su dikretno postavljeni pod lijvom slušalicom. Idete van? Koristite diskretan i nenametljiv ugrađeni mikrofon. Igrate kod kuće? Koristite mikrofon za PC. Izmjenjivi su u sekundi.

Stil i udobnost

Kvaliteta zvuka bez premca i vrhunska prilagodljivost ne vrijede mnogo ako je ergonomija loša. I zašto nosti nešto na ulici ako ne izgleda dobro? Cross rješava ove probleme fokusirajući se na to što stil i udobnost znače u terminima igraćeg zvuka. Rezultat je moderan headset sa nenametljivim crnim dizajnom. Pruža čvrsto i aerodinamično pristajanje sa jastučićima za uši punjenima memorijskom pjenom koje se adaptiraju svakom nosiocu i pružaju novu razinu udobnosti. Sa samo 185 grama težine, čak je 70 grama lakša od konkurentskih headsetova u klasi. Unatoč svojoj maloj težini Cross-ova izdržlivost i robustnost je vrhunska, za superiornu udobnost koja može držati korak sa vašim životnim stilom.

Tehničke karakteristike:

Slušalice:

 • Frequency response: 20∼20000Hz
 • Impedance: 32Ω
 • Max. SPL at 1kHz: 98dB
 • Drive diameter: 50mm
 • Driver unit material: Neodymium magnet

Mikrofon:

 • Sensitivity at 1kHz: -42dB
 • Impedance: 2.2kΩ
 • Signal-to-noise ratio: 58dB

Ostalo:

 • Weight (Headset only): 185gr
 • PC cable length: 2.35m (detachable) - jack plug: dual plug 3.5mm (3-pin)
 • Mobile/Console cable length: 1.2m (detachable) - jack plug: single plug 3.5mm (4-pin TRRS CTIA)

Slušalice - info
Proizvođač:Roccat
Frekvencijski raspon slušalica:20 Hz - 20.000 Hz
Impedancija slušalica:32 Ω
Osjetljivost slušalica:98 dB
Duljina kabela:1.2m + 2.3m
Težina:185 g
Priključak:3.5mm, 2x3.5mm
Impedancija mikrofona:2.2 kΩ
Odnos signala i šuma mikrofona:58 dB
Osjetljivost mikrofona:-42 dB
Mikrofon:Odvojivi, Da
Jamstvo:24 mjeseca

Roccat Cross headset

 • Brand: Roccat
 • Šifra: 2002202
 • Dostupnost: Dostupno
 • 349,00kn