Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Injustice 2 (PS Hits) PS4

Injustice 2 je nastavak hit igre Injustice: Gods Among Us koji omogućuje igračima da grade i osnažuju ultimativnu verziju svojih omiljenih DC likova. Uz veliki izbor DC superheroja i superzlikovaca, igrači mogu prilagoditi ikonske DC likove s ​​jedinstvenom i snažnom opremom, zarađenom tijekom igre. Osim toga, po prvi put, igrači sada mogu preuzeti kontrolu nad time kako njihovi likovi izgledaju, bore se i razvijaju kroz razne modove igre.

Glavne značajke:

  • Svaka bitka vas definira - Injustice 2 proširuje na velikim obračunima prethodne igre. Svakim mečem igrači zarađuju opremu, prilagođavaju i niveliraju svoje omiljene DC superheroje i superzlikovace, što značajno utječe ne samo na njihov izgled, nego i na način borbe
  • Masivni izbor DC likova - Igrači mogu birati između najvećeg popisa DC likova koji su ikad bili ponuđeni u borbenoj igri, od klasičnih favorita kao što su Batman, Superman, Supergirl, The Flash, Aquaman, Wonder Woman i Blue Beetle do zadivljujućih novih zlikovaca poput Atrocita , Gorilla Grodd i Deadshot.
  • Epska filmska priča - Injustice 2 nastavlja priču započetu u Injustice: Gods Among Us, kako Batman i njegovi saveznici rade na ponovnom uspostavljanju društva, no otpor im pružaju onih koji nastoje vratiti Superman-ov režim. Usred tog kaosa pojavljuje se nova prijetnja koja će ugroziti samo postojanje Zemlje.
  • Izgrađen od strane NetherRealm Studios - Kreatori najprodavanijeg i kritički hvaljenog Mortal Kombat serijala, NetherRealm Studios donosi priču bez premca, robustan sadržaj i najbolje u klasi borbene mehanike u DC Universe.

Igra - info
Proizvođač:NetherRealm Studios
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Žanr:Borilačka
Igrača:1-2
Igrača online:2-10
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):16+

Injustice 2 (PS Hits) PS4

  • 149,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.