Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition PS4

Doživite definirajući trenutak kada Lara Croftov postaje Tomb Raider. U "Shadow of the Tomb Raider" Lara mora svladati smrtonosnu džunglu, prevladati zastrašujuće grobnice i ustrajati kroz njezine najtamnije trenutke. U nastojanju da spasiti svijet od majanske apokalipse, Lara će se transformirati u Tomb Raider, za koji je predodređena.

Glavne značajke:

  • Preživite i napredujte u najsmrtonosnijem mjestu na Zemlji - ovladajte nemilosrdnom okruženjem džungle kako biste preživjeli. Istražite podvodna okruženja ispunjena pukotinama i dubokim tunelima.
  • Postanite jedno s džunglom - brojčano i oružano nadjačana, Lara mora koristiti džunglu u svoju prednost. Napadajte iznenada i nestajte poput jaguara, koristite blato kao kamuflažu i usaditi strah u neprijatelje dok sijete kaos
  • Otkrijte mračne i brutalne grobnice - grobnice su ovog puta više zastrašujuće nego ikad, te zahtijevaju napredne tehnike kretanja da bi došli do njih, te jednom kada ste unutra morate svladati mnoge smrtonosne zagonetke
  • Razotkrite živuči grad - Otkrijte skriveni grad i istražite najveći prostor ikad pronađen u Tomb Raider igri

Igra - info
Proizvođač:Crystal Dynamics
Izdavač:Square Enix
Serijal:Tomb Raider
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition PS4

  • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.