Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Predator: Hunting Grounds PS4

Napomena: Za igranje je potrebna PlayStation®Plus pretplata.

Players: 1-5 Multiplayer Mode (No Single-player Mode)

Jedan od najstrašnijih filmskih lovaca izvanzemaljaca dovodi lov na PS4 konzolu.

Ostani miran i koncentriraj se na lov…

Predator: Hunting Grounds realistična je asimetrična online pucačina smještena u džungle Južne Amerike, gdje Predator vreba najizazovniji plijen.

Igrajte kao član elitnog odreda Fireteam i obavljajte paravojne operacije prije negoli vas Predator pronađe. Možete igrati i kao sam Predator te loviti najdostojniji plijen. Na raspolaganju vam je niz smrtonosnih izvanzemaljskih uređaja koji će vam pomoći da skupite sve trofeje, jednog po jednog.

Lovite ili budite lovina

Udružite se s prijateljima kao dio Fireteama i krenite u opasne misije prije nego što vas Predator pronađe ili postanite Predator i lovite svoj plijen.

Izrađujte ljudsko i izvanzemaljsko oružje u ovoj intenzivnoj asimetričnoj igri za više igrača – otključajte legendarnu opremu i maske dok napredujete kroz probnu verziju. Uz podršku za igranje na više platformi udružite se ili natječite s prijateljima protiv igrača na računalu koji probnoj verziji mogu pristupiti putem trgovine Epic Games Store.

Budite Predator

Predator ima samo jednu misiju: lov. Proučite ratnike u džungli i suočite se s najboljim od najboljih. Uklonite mete i skupljajte trofeje te ih izložite kao suvenire iz svakog lova. Ne dopustite plijenu da vam pobjegne. Neuspjeh se ne tolerira.

Igra - info
Proizvođač:IllFonic
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Stealth
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2020.
Minimalna dob (PEGI):18+

Predator: Hunting Grounds PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303764
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 249,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.