Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Days Gone PS4

Jesi li dovoljno vješt – i hrabar – preživjeti užase porušenog svijeta u ovoj masovnoj akcijskoj pustolovini otvorenog svijeta?

Uskoči u prašnjave cipele bivšeg odmetnika na motoru i lovca na ucjene Deacona St. Johna koji pokušava pronaći razlog za život u zemlji okruženoj smrću. Pretraži napuštena naselja kako bi pronašao opremu za izradu vrijednih predmeta i oružja, ili iskušaj sreću s drugim preživjelima koji pokušavaju ostati na životu uz poštenu trgovinu ... ili na neki nasilniji način.

U svijetu uništenom globalnom pandemijom i kojeg su opustošila divlja stvorenja znana pod nazivom Freakers svaka pogreška može biti kobna u borbi za novi život na neprijateljskom Sjeverozapadnom Pacifiku. 

Glavne značajke:

  • Uzbudljivo mjesto radnje - Od šuma i livada do snježnih površina i pustinjskih polja lave, Sjeverozapadni Pacifik prekrasno je i smrtonosno mjesto. Istraži raznolike planine, pećine, rudnike i ruralne gradiće uništene posljedicama vulkanske aktivnosti tijekom milijuna godina.
  • Neprekidno promjenjivo okruženje - Uskoči u sedlo Deaconova vjernog motora i istraži dinamičan svijet koji je dramatično pogođen vremenskim neprilikama, poremećenim ciklusom dana i noći i evoluirajućim Freakersima koji se prilagođavaju okolini – i ljudima u njoj.   
  • Brutalni okršaji - Uz zle bande i horde Freakersa koji lutaju zemljom morat ćeš u potpunosti iskoristiti razne prilagodljive zamke, oružja i nadogradive vještine kako bi ostao živ. Ne zaboravi svoj motor, sredstvo bez kojeg se ne može preživjeti u tom prostranstvu.
  • Uzbudljiva priča - Prepusti se snažnoj priči o očaju, izdaji i žalu u ulozi Deacona St. Johna koji je u potrazi za nadom nakon dubokog, osobnog gubitka. Što nas čini humanima kad smo suočeni sa svakodnevnom borbom za opstanak? 

Bonus za prednarudžbu:

Igra - info
Proizvođač:SIE Bend Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Survival horror
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Days Gone PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303641
  • Dostupnost: Dostupno
  • 549,00kn
  • 499,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Days Gone - 10 minuta gameplay-a

Days Gone - 10 minuta gameplay-a

admin 19/06/2016 0
Na samom kraju Sony E3 2016 konferencije, prikazano je 10 minuta gameplay-a prethodno najavljene igre Days Gone - open-world, survival akcijske avantu...
Nastavak...