Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
The Outer Worlds PS4

The Outer Worlds novi je akcijski sci-fi RPG koji nam dolazi od Obsidian Entertainment i Private Division-a.

Izgubljeni u transportu dok ste se nalazili na kolonističkom brodu koji je išao za najudaljeniji rub galaksije, budite se desetljećima kasnije samo da biste se našli usred duboke zavjere koja prijeti da uništi Halcyon koloniju. Dok istražujete najudaljenije svemirske domete i susrećete se s raznim frakcijama, svi željni stjecanja moći, lik koji odlučite postati odredit će kako se odvija ova pričom vođena igra. U korporacijskoj jednadžbi za koloniju vi ste neplanirana varijabla.

Glavne značajke:

  • Pričom vođen RPG - U skladu s tradicijom Obsidian-a, kako pristupate The Outer Worlds je na vama. Vaš izbor ne utječe samo na način na koji se priča razvija; već i na to kako gradite lika, priče vaših pratitelja i završne scenarije igre.
  • Možete imati mane, na dobar način - Novo The Outer Worlds je ideja nedostataka. Uvjerljivog junaka čine mane koje nosi sa sobom. Dok igrate Outer Worlds, igra prati vaše iskustvo i pronalazi ono u čemu niste osobito dobri. 
  • Vodite svoje suputnike - Tijekom putovanja kroz najudaljeniju koloniju, upoznat ćete mnoštvo likova koji će se željeti pridružiti vašoj posadi. Naoružani jedinstvenim sposobnostima, svi ovi pratitelji imaju svoje misije, motivacije i ideale. Na vama je samo da im pomognete u ostvarenju njihovih ciljeva ili da ih umjerite u izvršavanje vaših ciljeva.
  • Istražite korporativnu koloniju - Halcyon je kolonija na rubu galaksije u vlasništvu i kojom upravlja korporativni odbor. Oni kontroliraju sve ... osim izvanzemaljskih čudovišta koji su ostali nakon što teraformiranje dviju planeta kolonije nije pošlo točno po planu. Pronađite svoj brod, izgradite svoju posadu i istražite naselja, svemirske stanice i druge intrigantne lokacije diljem Halcyona.

Igra - info
Proizvođač:Obsidian Entertainment
Izdavač:Private Division
Žanr:Akcijski RPG
Podžanr:Sci-Fi
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

The Outer Worlds PS4

  • 499,00kn
  • 449,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.