Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Devil May Cry 5 PC

Zajedno sa svojom prepoznatljivom visokooktanskom, superstiliziranom radnjom i izvanzemaljskim likovima, novo poglavlje sage Devil May Cry stiže na PS4.

Najuži tim razvojnih inženjera originalne trilogije, predvođen iskusnim redateljem Hideakijem Itsunom, ponovno se sastao da bi ovu vrhunsku priču, stilističke vizualne elemente i munjevito brze borbe doveo na još višu razinu.

Prošle su godine otkad su legije iz pakla zadnji put kročile u ljudski svijet, no započela je nova invazija demona, a zadnja nada čovječanstva tri su usamljena veterana lova na demone.

Ujedinjeni sudbinom i željom za osvetom, ovi lovci na demone morat će se suočiti s vlastitim unutarnjim borbama ako žele preživjeti.

Glavne značajke:

  • Kompleksna, intenzivna borba - Nadogradite svoj lik i oružja, povežite nevjerojatne kombinacije i osvajajte dodatne nagrade pobjedom nad neprijateljima u stilu.
  • Tri jedinstvena lika - Ovladajte posve različitim stilovima igranja likovima veterana Nerom i Danteom, kao i misterioznim novim likom "V" koji se bori štapom.
  • Dramatična nova priča - Suprotstavite se demonskoj invaziji u gradu Red Grave City dok Nero pokušava zaustaviti novu najezdu demona iz pakla, a Dante želi osvetiti moralni pad svog brata.


Igra - info
Proizvođač:Capcom
Izdavač:Capcom
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Hack & Slash
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PC
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Devil May Cry 5 PC

  • Brand: Capcom
  • Šifra: 0601492
  • Dostupnost: Dostupno
  • 399,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.