Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Rage 2 PS4

Kada je asteroid uništio 80 % stanovništva Zemlje, civilizacija se svela na bespuća bezakonja čijim otvorenim cestama lutaju okrutne i krvožedne bande dok tiranski "Autoritet" pokušava vladati željeznom šakom.

Vi ste Walker, posljednji rendžer bespuća i jedina prijetnja njihovoj vladavini. Uništili su vam dom i misle da ste mrtvi.

Sada imate priliku da im vratite milo za drago: izborite se za pravdu i slobodu u divljačkim okršajima vozilima i nevjerojatno napetoj borbi u prvom licu, u otvorenom svijetu prepunom suludih izazova.

Jurite po nemilosrdnom bespuću u bitci sa sadističkim bandama da biste pronašli alate i tehniku kojima ćete jednom zauvijek srušiti opresivnu vladavinu Autoriteta.

Glavne značajke:

  • Dobro došli u Shooterverse - Rage 2 kombinacija je renomea FPS igara proizvođača id Software i lutanja otvorenim svjetovima tvrtke Avalanche Studios. Uništavajte neprijatelje kolekcijom oružja koja možete nadograđivati, razornim moćima Nanotrita i značajkom "Overdrive" koja omogućuje korištenje oružja izvan uobičajenih mehaničkih ograničenja.
  • Vozila, frakcije i neprijatelji - Od ogromnih kamiona do žirokoptera, koristite niz neuništivih vozila spremnih za bespuće da biste jurili kroz opasne predjele i borili se s nemilosrdnim frakcijama – galerijom luđaka, mutanata i čudovišta – radi preuzimanja kontrole nad svim velikim teritorijima.
  • Zapanjujuća, neograničena okolina - U svojem lovu na Autoritet neograničeno putujte prostranim i raznolikim krajolikom, od gustih džungli i opasnih močvara do Suncem spaljenih pustinja. Bespuće je ogromno, ali vi imate arsenal da se borite za svaki njegov centimetar.


Igra - info
Proizvođač:id Software
Izdavač:Bethesda Softworks
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz prvog lica
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Rage 2 PS4

  • 549,00kn
  • 399,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.