Narudžbe zaprimljene u četvrtak (09.04.) nakon 13h se isporučuju u utorak (14.04.)
Poslovnica je zatvorena, naruči online! saznaj više...
Doom Eternal PS4

Veteranski programer studija id Software vraća se s najnovijom verzijom jedne od najdugovječnijih i najomiljenijih pucačkih franšiza u svijetu videoigara – DOOM.

Doživi brutalnu kombinaciju brzine i snage probijajući se različitim dimenzijama u potrazi za najzlokobnijim demonima pakla. Naoružan do zuba razarajućim vatrenim i opasnim hladnim oružjem, uništi đavoljeg izroda istražujući nepregledne i međusobno povezane razine.

Osnažen procesorom idTech 7 i razornim glazbenim zapisom u igri DOOM Eternal ponovno uskačeš u ulogu DOOM Slayera razarajući nove i stare demone i prolazeći kroz nikad viđene svjetove.

Glavne značajke:

  • Potpuno novi arsenal - Razori pakao novim i poboljšanim oružjem koje uključuje ručni top, iskačući ručni nož i novu mogućnost razaranja.
  • Novi neprijatelji - Uništi horde omiljenih starih neprijatelja kao što su Pain Elemental i Archvile, zajedno s potpuno novim demonima kao što su DOOM Hunter i korumpirani Marauderi.
  • Živopisne nove lokacije - Doživi urušavajuće nebodere Pakla na Zemlji, bori se u masovnoj invaziji na Phobos i otkrij drevne tajne DOOM svijeta.
  • Online invazije - Omogući stvarnim igračima da postanu demoni koji te napadaju u igri – ili ti napadni prijatelja ili nekog drugog igrača – za dramatičan i nepredvidiv obrt u načinu igre glavne kampanje.

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Doom Eternal PS4

  • 549,00kn
  • 499,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.