Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy + Spyro Reignited Trilogy Bundle PS4

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Svima omiljeni Crash Bandicoot se vratio! Nikada ljepši, nikada detaljniji i nikada bolji. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot igre kao nikada ranije. Skačite, vrtite se i ponovite sve to, dok krećete na epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot®: Warped. Proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u ovoj remasteriranoj kolekciji.

Vicarious Visions, studio koji je zadužen za vraćanje Crash-a, navodi kako N. Sane Trilogy nije remaster niti remake, već nešto između, ono što oni nazivaju remaster plus. Svi leveli su ponovno izgrađeni bazirani na originalnoj geometriji, likovi su ponovno izgrađeni na bazi originalnog dizajna, filmske sekvence su također ponovo izgrađene inspirirane originalnim. No povrh svega toga, dodane su i nove značajke: sustav checkpoint-a i save-ova, uključujući manualne i auto save-ove, jedinstveni izbornik kroz sve igre, te vremenske izazove za sve tri igre.

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex ima plan da preuzme svijet, on želi genetski stvoriti životinje koji će mu služiti. Za izradu svojih sluga, Cortex otima što više životinja može;  te se baš dogodi da je djevojka Crash Bandicoot-a jedna od žrtava. Preuzmi kontrolu nad Crash-om dok on trči, skače i vrti kroz 30 razina intenzivne akcije, na tri različita australska otoka. Samo vi možete pomoći Crash-u da spasiti životinje, svoju djevojku i poremeti planove dr. Cortex-a.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Zli Dr. Neo Cortex se vratio... kako bi ovaj put spasio svijet? I on traži pomoć od svog zakletog neprijatelja, Crash Bandicoot-a? Da li je to samo lukavi plana da namami Crash-a u svoj sljedeći eksperiment? Može li Crash ponovo ipobjediti li će se pridružiti Cortex-ovom zoološkom vrtu? Veći 3-D okoliš za kretanje, posve nove animacije i cijeli niz živopisnih likova - gledajte kako se naš junak Crash kliž po ledu, jaše polarnog medvjeda i leti u nultoj gravitaciji u nastavak avanture Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back - ovog put se ne šali!

Crash Bandicoot Warped

O da... vratio se... I on je spreman! Ovo je cijela nova avantura sa vremenskim putovanjem! Posve novi akcijski stil igranja - ronjenje, vožnja motocikla, beba T-Rex i pođite slobodno letjeti zrakom u avionu! Igrajte kao Coco! Galopirajte duž Kineskog zida na tigru, budite ekstremni na jet-skiju i drugim letećim iznenađenjima! Dokažite svoje vještine s novim Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin i Laser-Guided Bazookaa. Novi neprijatelji su novi Big Boss, Uka Uka, N. Tropy i Dingodile te, naravno, tu su i nekih od favorita kao što su N. Gin i Tiny. Više akcije. Više zabave. Više zagonetki i tajnnih razine. A mislili ste da ne može biti bolje!


Spyro Reignited Trilogy Bundle

Naš omiljeni ljubičasti zmaj sa stavom se vraća i on je remasteriran! Spyro Reignited Trilogy dolazi na PlayStation 4 ovog rujna i ima nov izgled. Sve tri originalne igre bit će uključene u ovu trilogiju kako biste mogli uživati ​​u klasičnom Spyro the Dragon gameplay-u, sada s HD grafikom.

Razvijen od strane Toys For Bob (isti studio koji je radio na Crash N. Sane trilogiji), Reignited Trilogy prerađuje Spyro The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! and Spyro: Year of the Dragon sa suvremenom grafikom, kontrolama (uključujući punu analognu podršku), cutscenes i "re-imagined" soundtrack. To uključuje više od 100 razina, stare i nove orb izazove i mini-igre. 

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc se vratio iz progonstva i oslobodio zlu čaroliju na Dragon Realms, zarobljavajući Zmajeve u kristalu i podižući vojsku Gnorcsa. Spyro, sa svojim prijateljem Sparx Dragonfly, jedini je preostali Zmaj koji može proći šest Homeworlda, osloboditi Zmajeve i spasiti dan. Vodite Spyroa dok klizi kroz Dragon Realmse, tostirajući šarene neprijatelje svojim vatrenim dahom i susrećući bezbrojne zagonetke i avanture na putu.

Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro je doveden u zemlju Avalara kako bi porazio zlog čarobnjaka Ripta koji je doveo rat u Avalarove Homeworld. Svaki Homeworld u zatočeništvu Riptoa i njegovih sljedbenika, i sad je do Spyro da ih porazi i donese mir Avalarovim područjima. U ovoj avanturi, Spyro sa novim sposobnostima eliminira neprijatelje, dok istovremeno izvršava jedinstvene izazove, kao što su sakupljanje krda čudnih zvijeri, ciljano pucanje i svladavanje divljih dinosaura.

Spyro: Year of the Dragon

The Dragon Realms slave "Godinu zmaja" kada se pojavljuje zagonetna figura koja ukrade sva Zmajska jaja. Pod čarolijom Zle Čarobnice, vojska Rhynocsa sada čuva bespomoćna jaja u Zaboravljenim Područjima. S novim i starim prijateljima, Spyro je u potrazi za izgubljenim jajima, porazom Rhynocove vojske i zaustavljanjem zle čarobnice. Pojačajte toplinu u ovoj avanturi istražujući tajanstvena područja i ispunjavajući neobične izazove, kao što je izvođenje ludih trikova na skejtu i ulaska u boksački ring.

NAPOMENA: Spyro 2 i 3 igre zahtjevaju preuzimanje sa interneta (PS Store). Na disku će biti kompletna prva igra, te određeni leveli druge i treće igre. Da bi se trilogija igrala u potpunosti biti će potrebno preuzeti "day one" ažuriranje.

Igra - info
Proizvođač:Vicarious Visions
Izdavač:Activision
Žanr:Dječja
Podžanr:Platformer
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):7+

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy + Spyro Reignited Trilogy Bundle PS4

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0303779
  • Dostupnost: Dostupno
  • 349,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.