Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

Zaboravite sve što znate o The Legend of Zelda igrama i zakoračite u svijet otkrića, istraživanja i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri hvaljenog serijala koja razbija granice.

Glavne značajke:

  • Više od 100 svetišta ispunjenih zagonetkama - Svetišta ispunjavaju krajolike, čekajući da budu otkrivena u bilo kojem redoslijedu vi želite. Tragajte za njima na razne načine, te riješiti razne zagonetke unutar njih. Izborite svoj put kroz zamke i uređaja unutar, kako bi zaradili posebne predmete i ostale nagrade koje će vam pomoći u vašoj avanturi.
  • Eksperimentirajte s fizikom stvarnog svijeta - Svijet je naseljen s neprijateljima svih oblika i veličina. Svaki od njih ima svoju metodu napada i naoružanje, tako da morate misliti brzo i razviti prave strategije da ih porazite. Fizika stvarnog svijeta znači da je na vama je da otkrijete najbolje načine za eliminiranje protivnika!
  • Putujte prekrasnim krajolicima - Uspinjite se do kula i planinskih vrhova u potrazi za novim destinacijama, a zatim postavite svoj vlastiti put do tamo i uronite u divljinu. Putem, boriti ćete se sa glomaznim neprijateljima, loviti divlje zvijeri i prikupljati sastojke za hranu i napitke koji će vam trebati da vas održe na vašem putovanju.

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906001
  • Dostupnost: Dostupno
  • 579,00kn
  • 529,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Pregled recenzija: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Pregled recenzija: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

admin 07/03/2017 0
 Uoči dana svog izlaska, recenzije za The Legend of Zelda: Breath of the Wild su objavljene. S obzirom da je posljednja Zelda igra za konzole izašla p...
Nastavak...
The Legend of Zelda: Breath of The Wild dobila prvu ekspanziju

The Legend of Zelda: Breath of The Wild dobila prvu ekspanziju

admin 06/07/2017 0
Prva ekspanzija za The Legend of Zelda: Breath of the Wild je sada dostupna na Switch i Wii U. Master Trials DLC paket može se kupiti samo kao dio Exp...
Nastavak...