Narudžbe zaprimljene u četvrtak (09.04.) nakon 13h se isporučuju u utorak (14.04.)
Poslovnica je zatvorena, naruči online! saznaj više...
Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch

Luigi odlazi na odmor iz snova s ​​Mariom i prijateljima nakon što je dobio poziv u luksuzni hotel. Međutim, njegov san brzo postaje noćna mora kada Kralj Boo otkriva da je sve bilo zamka za hvatanje Maria i prijatelje. Uz pomoć profesora E. Gadda još jednom, oklijevajući i bojažljivi heroj Luigi kreće se po zloglasnom hotelu u potrazi da ih spasi.

Upravljajte unaprijeđenim Poltergust G-00 kako bi onesposobili obrane duhova ili pozovite Gooigi, potpuno zelenog dvojnika koji pomaže Luigi da savlada prepreke koje ne može proći sam. Izmjenjujte između Luigija i Gooigija kao jedan igrač ili zgrabite prijatelja i kontrolirajte svaki zasebno. Za više frenetične multiplayer akcije, utrkujte se s vremenom da biste ispunili različite ciljeve na nizu katova u ScareScraper mode. ScareScraper mode se može se igrati online ili lokalno s do osam igrača na četiri Nintendo Switch sustava (potrebne su zasebne igre; prodaju se zasebno).

Glavne značajke:

  • Možda je još uvijek kukavica, ali Luigi ima na raspolaganju više alata i sposobnosti nego ikad prije. Ovladajte novim snažnim potezima Luigija: Slam, Suction Shot i Burst
  • Udružite se s najnovijim izumom profesora E. Gadda, Gooigijem, potpuno zelenim dvojnikom koji se može provući kroz uske prostore, hodati po šiljcima i na druge načine pomoći Luigiu da prevlada prepreke koje ne može proći sam
  • Razmjenite između Luigija i Gooigija kao jednog igrača ili zgrabite prijatelja i kontrolirajte svakog istovremeno
  • Istražite  Last Resort, penjući se na različite tematske katove prepune lukavih zamki i sablasnih neprijatelja

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):7+

Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906090
  • Dostupnost: Dostupno
  • 529,00kn
  • 499,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.