Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Mortal Kombat 11 Nintendo Switch + Shao Kahn DLC

Uđi u novu eru borbe uz 11. nastavak legendarne borilačke franšize i otkrij posljedice Raidenovih radnji koje potiču još od samog početka ovog serijala koji slama kosti.

Gledaj kako novi likovi ulaze u boj, upravljaju vremenom i tijekom borbe, kupuju si dragocjene sekunde i tako dobivaju veću moć. Okorjeli ratnici susreću se sa svojim bivšim izdanjima, vremenski potresi unose pometnje u mečeve, a sve što si dosad mislio da znaš o igri Mortal Kombat bit će na kocki kada se otkrije svemoćna sila koja se krije iza brutalnog turnira.

Glavne značajke:

  • Novi borci i omiljeni povratnici - Legendarni likovi uključujući Baraku i Liua Kanga vraćaju se iz krvave prošlosti Mortal Kombata, a novi borci kao što su Geras i svemoćna Kronika u franšizu uvode razarajuću snagu napada.
  • Poboljšane kombinacije, specijalni i završni udarci - Ovladaj brutalnim kombinacijama odabranog borca u usmjerenim napadima, pokreni posebne pokrete klasičnih likova kao što je Škorpionovo koplje i Raidenov let te okončaj borbu sve groznijim završnim udarcima.
  • Novi mehanizmi borbe - Dominiraj protivnikom uz savršeno blokiranje, snažne udarce i pokazivače za ofenzivne i defenzivne manevre te odnesi pobjedu koristeći se super-potezom Fatal Blow kada ti zdravlje padne ispod 30 %.
  • Prilagodba likova - Bori se na svoj način izrađujući izgled i napadački stil odabranog lika kako bi imao razarajuće udarce i kako bi napredujući u turniru mogao oblikovati moć svog borca.

Igra - info
Proizvođač:NetherRealm Studios
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Mortal Kombat
Žanr:Borilačka
Igrača:1-2
Igrača online:2-10
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Mortal Kombat 11 Nintendo Switch + Shao Kahn DLC

  • 399,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.