Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Nintendo Switch Lite konzola - Grey
Nintendo predstavlja Nintendo Switch Lite, konzolu dizajniranu posebno za igranje Nintendo Switch igara u ručnom načinu rada. Konzola Nintendo Switch Lite izlazi 20. rujna 2019.g. i biti će dostupna u tri različite boje: žutoj, sivoj i tirkiznoj.

Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole (kontroleri su neodvojivi) te je manji od postojeće verzije konzole Nintendo Switch izašle 2017.g. Nema postolje (nožicu) za tabletop način igranja, te kao konzola namijenjena isključivo ručnom načinu igranja, ne podržava izlaz na televiziju. Iz tog razloga ne dolazi s postoljem za punjenje, niti HDMI kabelom, a sama konzola nema IR kameru za prepoznavanje pokreta i ne pruža funkciju trešnje pri igranju.

Nova konzola može pokretati sve igre iz široke biblioteke Nintendo Switch koje podržavaju ručni način rada, iako će neke igre imati ograničenja. Pozadina pakiranja igara i informacije o proizvodima navedeni na službenoj web-stranici Nintendo www.nintendo.co.uk, nudi informacije o tome koje su značajke zadržane te koji su načini kompatibilni s određenim igrama.

Vlasnici konzola Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite se mogu okupiti kako bi zajedno uživali u mnogo brojnim kompatibilnim (multiplayer) naslovima poput Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate ili Super Mario Maker 2, zajedno putem Nintendo Switch Online servisa* ili lokalno u bežičnom multiplayeru. (* Internet veza je potrebna tijekom online igranja.)

Za korištenje online usluge, morate stvoriti Nintendo Account i prihvatiti povezani ugovor. Primjenjuju se Nintendova pravila o privatnosti računa. Neke mrežne usluge možda nisu dostupne u svim zemljama. Za igranje na mreži potrebno je imati plaćeno članstvo Nintendo Switch Online Membership.

Nintendo Switch Lite konzola - Grey

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0905021
  • Dostupnost: Dostupno
  • 2.149,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.