Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Dragon Quest Builders 2 Nintendo Switch

Probij se kroz tajanstveni i prostrani svijet te postani glavni dizajner legende. U ovom RPG-u sa slaganjem blokova samo ti i tvoj neustrašivi prijatelj Malroth možete se suprotstaviti zluradom kultu Children of Hargon koji su zabranili gradnju, kuhanje i izradu svih stvari.

Nakon što se pojaviš na obalama napuštenog Otoka buđenja sam ćeš morati prilagoditi svog junaka, otkriti tajne Malrothove prošlosti i spasiti graditelje svijeta od kandži zlikovaca. 

Glavne značajke:

  • Izgradi veće i bolje nego prije - Gradi ogromne građevine u prostranom svijetu u kojemu svaki otok sadrži svoje materijale koji će ti pomoći da rasteš, gradiš i pripremaš nove kreacije. Usput ćeš unaprjeđivati vještine te usvajati nove recepte i nacrte.
  • Udruži se s drugim graditeljima - Samostalna avantura za jednog igrača nije jedino mjesto na kojemu možeš istraživati svoje vještine slaganja blokova. Udruži se s najviše trojicom prijatelja u mrežnoj igri te u suradnji s njima izradi nešto posebno, usput se boreći protiv čudovišta.
  • Putuj velikim svijetom - Ne daj da te išta zaustavi – trči otvorenim poljima, istražuj šarmantna sela, zlokobna rudarska okna i spektakularne dvorce. Uroni u vodene dubine i otkrij skrivena blaga, popni se na najvišu planinu i uhvati zalazak sunca te se jedrilicom spusti kući i odmori za novi dan ispunjen avanturama.
  • Uzgajaj svoje usjeve - U suradnji s prijateljski nastrojenim seljanima pripremi zemlju, posadi sjemenje i uberi razne proizvode, od zelja do šećerne trske. Nemoj zaboraviti prilagoditi način pripreme polja kako bi bila pogodna za usjeve koje namjeravaš zasaditi. 

Igra - info
Proizvođač:Square Enix
Izdavač:Square Enix
Žanr:Dječja
Podžanr:Avantura, Open world
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):7+

Dragon Quest Builders 2 Nintendo Switch

  • 529,00kn
  • 469,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.