Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Donkey Kong Country Tropical Freeze Nintendo Switch

Donkey Kong Country Tropical Freeze se ojačava za serijalov debi na Nintendo Switch-u! 

Pridružite se Donkey Kongu, Diddy Kongu, Dixie Kongu, Cranky Kongu i Funky Kongu dok plivaju, ljuljaju se, preljeću i surfaju otocima prepunim opasnostima, skrivenih predmeta za prikupiti i nezaboravnih susreta sa velikim neprijateljima! Koristite jedinstvene poteze svakog lika kako biste istražili svaki kutak svakog otoka, otkrili posebne predmete, pa čak i skrivene izlaze.

Funky town

Isključivo na Nintendo Switch, uživajte u cool modu kao surferski Funky Kong! On može dvostruko skakati, lebdjeti, izvoditi beskonačne kolute i čak izvoditi beskonačne podvodne piruete! Zahvaljujući njegovoj čvrstoj dasci za surfanje, čak ni šiljci ga ne mogu usporiti. S ovim cool likom, čak i razine ispunjene opasnostima mogu biti glatke za surfanje.

Co-op Kong

Igrajte cijelu igru ​​sami ili se udružite s prijateljem u kooperativnom načinu igre za dva igrača. Radite zajedno kao tim i stavite planove Snowmads-a na led!

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Dječja
Podžanr:Avantura, Platformer
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

Donkey Kong Country Tropical Freeze Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906035
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.