Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

Zaboravite sve što znate o The Legend of Zelda igrama i zakoračite u svijet otkrića, istraživanja i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri hvaljenog serijala koja razbija granice.

Glavne značajke:

  • Više od 100 svetišta ispunjenih zagonetkama - Svetišta ispunjavaju krajolike, čekajući da budu otkrivena u bilo kojem redoslijedu vi želite. Tragajte za njima na razne načine, te riješiti razne zagonetke unutar njih. Izborite svoj put kroz zamke i uređaja unutar, kako bi zaradili posebne predmete i ostale nagrade koje će vam pomoći u vašoj avanturi.
  • Eksperimentirajte s fizikom stvarnog svijeta - Svijet je naseljen s neprijateljima svih oblika i veličina. Svaki od njih ima svoju metodu napada i naoružanje, tako da morate misliti brzo i razviti prave strategije da ih porazite. Fizika stvarnog svijeta znači da je na vama je da otkrijete najbolje načine za eliminiranje protivnika!
  • Putujte prekrasnim krajolicima - Uspinjite se do kula i planinskih vrhova u potrazi za novim destinacijama, a zatim postavite svoj vlastiti put do tamo i uronite u divljinu. Putem, boriti ćete se sa glomaznim neprijateljima, loviti divlje zvijeri i prikupljati sastojke za hranu i napitke koji će vam trebati da vas održe na vašem putovanju.

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906001
  • Dostupnost: Nema na stanju
  • 529,00 kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Pregled recenzija: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Pregled recenzija: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

admin 07/03/2017 0
 Uoči dana svog izlaska, recenzije za The Legend of Zelda: Breath of the Wild su objavljene. S obzirom da je posljednja Zelda igra za konzole izašla p...
Nastavak...
The Legend of Zelda: Breath of The Wild dobila prvu ekspanziju

The Legend of Zelda: Breath of The Wild dobila prvu ekspanziju

admin 06/07/2017 0
Prva ekspanzija za The Legend of Zelda: Breath of the Wild je sada dostupna na Switch i Wii U. Master Trials DLC paket može se kupiti samo kao dio Exp...
Nastavak...