Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Super Mario Party Nintendo Switch

Originalna Mario Party društvena igara za do 4 igrača koju obožavatelji vole je ponovno tu, a vaši prijatelji i obitelj su pozvani na zabavu! Slobodno se krečite po postolju: odaberite gdje ćete se kretati, koju kockicu ćete zarolati i kako osvojiti najviše Zvijezda u mini igrama temeljene na vještinama. Pričekajte dok ne vidite 2 na 2 način igranja s mapama, kreativnu upotrebu konzole i po prvi puta u serijalu online mini igre!

Testirajte svoje vještine u pet mini igara s novim načinom igranja, Mariothonom, te pogledajte kako stojite u odnosu s igračima diljem svijeta u Online Mariothon*. Bez obzira vozite li tricikle, okrećete meso ili tko zna što drugo, koristit ćete Joy-Con kontrolere na pametan način u preko 80 novih mini igara; neke su samostalne, drugi su 2 na 2 ili čak 1 na 3! Toad's Rec Room vam omogućuje da spojite dva Nintendo Switch konzole, koje ćete položiti jedan pokraj drugog na ravnoj površini kao prava društvena igra. Na taj način možete igrati mini bejzbolsku igru, boriti se tenkovima u prilagođenim arenama, ili čak vidjeti tko može posložiti više banana premještanjem konzole!

Glavne značajke:

  • Super Mario Party vraća omiljenu društvenu igru koja donosi više dinamike
  • Sadrži preko 80 novih mini-igara pomoću jednog Joy-Cona i 20 igrivih likova
  • Po prvi put na konzolaškoj Mario Party igri, igrajte bilo gdje s bilo kime odmah dijeljenjem drugog Joy-Con kontrolera. Lokalni bežični način rada dostupan je za do 2 konzole (najviše 2 igrača na svakoj konzoli)
  • Igra sadrži mnogo načina igranja kao što su Mario Party, Partner Party, Sound Stage, River Survival, Challenge Road, Free Play i Online Mariothon

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Party
Podžanr:Mini-igre
Igrača:1-4
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

Super Mario Party Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906049
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00kn
  • 449,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.