Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Super Mario Odyssey Nintendo Switch

Pridružite se Mario-u u masivnoj 3D avanturi preko cijelog svijeta i upotrijebite svoje nevjerojatne nove sposobnosti za prikupljanje "Moons" kako biste mogli napajati svoju letjelicu - Odyssey, te spasite Princess Peach od Bowser-ovih planova za vjenčanje!

Ova 3D Mario avantura u sandbox stilu - prva od Super Mario 64 iz 1997. i Super Mario Sunshine  iz 2002. - prepuna je tajni i iznenađenja, a sa novim potezima poput bacanje kape, skakanja i hvatanja, imati ćete zabavna i uzbudljiva iskustva igranja, koja će se razlikovati od bilo čega što ste prije mogli doživjeti u Mario igri. Pripremite se za putovanja na čudnovata i nevjerojatna mjesta daleko od Kraljevstva Gljiva!

Glavne značajke:

  • Istražite ogromna 3D kraljevstva ispunjena tajnama i iznenađenjima, uključujući kostime za Mario-a i mnogo načina za interakciju s raznolikim okruženjima - poput lagane vožnje u vozilima koja sadrže HD vibracijsku funkciju Joy-Con kontrolera ili u istraživačkim dijelovima kao Pixel Mario
  • Zahvaljujući svom novom prijatelju, Cappy-u, Mario ima potpuno nove poteze za vas da svladate, poput bacanje kapa, skakanja i hvatanja. Uz hvatanje, Mario može preuzeti kontrolu nad svim vrstama stvari, uključujući objekte i neprijatelje!
  • Posjetite zapanjujuće nove lokacije, poput neboderima prepun New Donk Citya, te susrećite poznate prijatelje i neprijatelje dok pokušavate spasiti Princess Peach od Browser-a i njegovih planova za vjenčanje.
  • Set tri nove amiibo figure (prodaju se zasebno) - Mario, Princess Peach i Bowser u svadbenim odjelima, će biti dostupni po izlasku igre. Neke prethodne amibo figure će također biti kompatibilne s ovim naslovom.

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Dječja
Podžanr:Open world, Platformer
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):3+

Super Mario Odyssey Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906018
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.