Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Super Mario Odyssey Nintendo Switch

Pridružite se Mario-u u masivnoj 3D avanturi preko cijelog svijeta i upotrijebite svoje nevjerojatne nove sposobnosti za prikupljanje "Moons" kako biste mogli napajati svoju letjelicu - Odyssey, te spasite Princess Peach od Bowser-ovih planova za vjenčanje!

Ova 3D Mario avantura u sandbox stilu - prva od Super Mario 64 iz 1997. i Super Mario Sunshine  iz 2002. - prepuna je tajni i iznenađenja, a sa novim potezima poput bacanje kape, skakanja i hvatanja, imati ćete zabavna i uzbudljiva iskustva igranja, koja će se razlikovati od bilo čega što ste prije mogli doživjeti u Mario igri. Pripremite se za putovanja na čudnovata i nevjerojatna mjesta daleko od Kraljevstva Gljiva!

Glavne značajke:

  • Istražite ogromna 3D kraljevstva ispunjena tajnama i iznenađenjima, uključujući kostime za Mario-a i mnogo načina za interakciju s raznolikim okruženjima - poput lagane vožnje u vozilima koja sadrže HD vibracijsku funkciju Joy-Con kontrolera ili u istraživačkim dijelovima kao Pixel Mario
  • Zahvaljujući svom novom prijatelju, Cappy-u, Mario ima potpuno nove poteze za vas da svladate, poput bacanje kapa, skakanja i hvatanja. Uz hvatanje, Mario može preuzeti kontrolu nad svim vrstama stvari, uključujući objekte i neprijatelje!
  • Posjetite zapanjujuće nove lokacije, poput neboderima prepun New Donk Citya, te susrećite poznate prijatelje i neprijatelje dok pokušavate spasiti Princess Peach od Browser-a i njegovih planova za vjenčanje.
  • Set tri nove amiibo figure (prodaju se zasebno) - Mario, Princess Peach i Bowser u svadbenim odjelima, će biti dostupni po izlasku igre. Neke prethodne amibo figure će također biti kompatibilne s ovim naslovom.

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Dječja
Podžanr:Open world, Platformer
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):3+

Super Mario Odyssey Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906018
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00 kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.