Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Sniženo Mario & Sonic at Tokyo Olympic Games 2020 Nintendo Switch
Proslavite Olimpijske igre 2020. u Tokiju sa vašim omiljenim likovima, mnoštvom događaja i još više načina za uživanje na vašoj Nintendo Switch konzoli! Zabavite se dok se natječete sa svojim prijateljima u 30+ akcijskim 3D i klasičnim 2D sportskim igrama - uključujući nove događaje za Tokio 2020!

Natječite se u potpuno novim olimpijskim sportovima - skejtbordu, surfanju, sportskom penjanju i karateu - te u raznim događanjima, uključujući streličarstvo, gimnastiku, džudo, boks, maraton, nogomet, konjičke staze i mnoge druge.
Doživite olimpijske igre na potpuno novi način s 10 nostalgičnih 2D događaja koji vraćaju Mario ™, Sonic i prijatelje u svoje klasične korijene.

Odaberite između nevjerojatne postave likova, uključujući Mario, Luigi, Sonic, Tails, Yoshi, Amy Rose, Waluigi, Dr. Eggman-a i mnoge druge!

Postoji toliko mnogo načina za igranje na vašem Nintendo Switch-u! Uživajte u raznim stilovima igre, uključujući motion kontrole i tipki, s jednim ili dva Joy-Con kontrolera, single-player i multiplayer, lokalno i online.
Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Sport
Igrača:
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

Mario & Sonic at Tokyo Olympic Games 2020 Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906093
  • Dostupnost: Dostupno
  • 529,00kn
  • 449,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.