Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Donkey Kong Country Tropical Freeze Nintendo Switch

Donkey Kong Country Tropical Freeze se ojačava za serijalov debi na Nintendo Switch-u! 

Pridružite se Donkey Kongu, Diddy Kongu, Dixie Kongu, Cranky Kongu i Funky Kongu dok plivaju, ljuljaju se, preljeću i surfaju otocima prepunim opasnostima, skrivenih predmeta za prikupiti i nezaboravnih susreta sa velikim neprijateljima! Koristite jedinstvene poteze svakog lika kako biste istražili svaki kutak svakog otoka, otkrili posebne predmete, pa čak i skrivene izlaze.

Funky town

Isključivo na Nintendo Switch, uživajte u cool modu kao surferski Funky Kong! On može dvostruko skakati, lebdjeti, izvoditi beskonačne kolute i čak izvoditi beskonačne podvodne piruete! Zahvaljujući njegovoj čvrstoj dasci za surfanje, čak ni šiljci ga ne mogu usporiti. S ovim cool likom, čak i razine ispunjene opasnostima mogu biti glatke za surfanje.

Co-op Kong

Igrajte cijelu igru ​​sami ili se udružite s prijateljem u kooperativnom načinu igre za dva igrača. Radite zajedno kao tim i stavite planove Snowmads-a na led!

Igra - info
Proizvođač:Nintendo EPD
Izdavač:Nintendo
Žanr:Dječja
Podžanr:Platformer, Avantura
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

Donkey Kong Country Tropical Freeze Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906035
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.