Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Wolfenstein 2: The New Colossus Nintendo Switch

Amerika 1961. godine. Vaš atentat na nacističkog generala Deathshead-a bio je kratkotrajna pobjeda. Unatoč prepreci, nacisti zadržavaju svoju vladavinu nad svijetom. Vi ste BJ Blazkowicz, tzv. "Terror-Billy", član Otpora, pošast nacističkog carstva i posljednja nada čovječanstva za slobodu. Samo vi imate hrabrosti, oružje i sposobnost kako biste se vratili nazad i poubijali svakog nacista na vidiku, te izazvali drugu američku revoluciju.

Glavne značajke:

  • Misija: osloboditi Ameriku od nacista - Pripremite se za adrenalinsko putovanje dok se borite na nacističkim ratnim strojem na američkom tlu. Kao BJ Blazkowicz, zaštitite svoju obitelji i prijatelje, stvorite nove saveze i suočite se s demonima svoje tjeskobne prošlosti dok okupljate otpora za svrgavanje nacističke okupacije
  • Ljudi: okupljajte otpor - Uronite u svijet koji je oživio nezaboravne likove koji donose novu razinu osobnosti u serijal. Povežite se sa svojim prijateljima i kolegama borcima za slobodu, kao što su Anya, Caroline, Bombate, Set, Max Hass, Fergus ili Wyatt i družite se s novim likovima kao što su Horton i Grace dok se suočavate sa zlom Frau Engel i njezinom nacističkom vojskom
  • Arsenal: Vladajte devastirajućim oružjem i tehnologijom budućnosti - Raznesite naciste na komadiće s high-tech oružjem kao što je Laserkraftwerk - višenamjensko lasersko oružje s visokim intenzitetom koje može dezintegrirati neprijatelje ili Dieselkraftwerk - bacač granata s brzim rafalom koja može uništiti skupine neprijatelja, ili se pak približite s naprednim pištoljima, puškama i sjekirama. Kada trebate malo više svestranosti, nadogradite i dvostruko koristite svoje omiljene puške!
  • Plan: Ubijte svakog nacista na putu - Svima omiljena zabava! Oslobodite svog unutarnjeg ratnog heroja dok uništavate naciste na nove i hiper-nasilne načine. Oboružajte se futurističkim oružjem i otkrijte novi skup sposobnosti BJ-a dok se borite za oslobađanje Amerike. Bez obzira na vaš stil igranja, izmišljajte nove načine ubadanja, pucanja i ubijanja nacista.

Igra - info
Proizvođač:MachineGames
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Wolfenstein
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Akcija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Wolfenstein 2: The New Colossus Nintendo Switch

  • 499,00kn
  • 449,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.