Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Doom Nintendo Switch

Došli ste ovdje s razlogom. Masivni istraživački centar Union Aerospace Corporation-a na Marsu je preplavljen opakim i moćnim demonima, a samo jedna osoba stoji između njihovog svijeta i našeg. Kao usamljeni DOOM marinac, aktivirani ste da učinite samo jednu stvar - da ih ubijete sve.

Razvijen od strane id Software-a, studija koji je pionir u žanru pucačina iz prvog lica i kreatora multiplayer Deathmatch-a, DOOM se vraća kao brutalno zabavna i izazovna suvremena pucačina. Bespomoćni demoni, nevjerojatno destruktivna oružja i brzi, fluidni pokreti daju temelje za intenzivnu borbu iz prvog lica - bilo da uništavate demonske horde kroz dubine Pakla u kampanji za jednog igrača ili se natječete protiv svojih prijatelja u brojnim multiplayer načinima igre. Nema sklanjanja iza zaklona ili zaustavljanja da se regenerira zdravlje dok se probijate kroz bijesne horde demona. Kombinirajte svoj arsenal futurističkih i ikonskih oružja, nadogradnji, pokreta i naprednog melee sustava kako bi na kreativne i nasilne načinima eliminirali demone.

Napomena: Za preuzimanje ove igre potrebna je microSD kartica (prodaje se zasebno) s slobodnim prostorom za pohranu od najmanje 32 GB, plus 5 GB na memoriji sustava. Morate imati umetnutu microSD karticu prije početka preuzimanja.

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

Doom Nintendo Switch

  • 499,00kn
  • 449,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.