Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Team Sonic Racing PS4

Pripremite se za utrku svog života s Sonic the Hedgehog i prijateljima! S 15 igrivih likova možete prilagoditi svoja vozila kako bi pobijedili u stilu.

Dostupni su razni načini igre, uključujući i single-player i razni multiplayer modovi. Zaigrajte online s još 11 igrača, uživajte u podijeljenom zaslonu za 4 igrača lokalno ili uživajte u raznim online i offline modovima, uključujući Grand Prix Mode i Team Adventure Mode. Možete udružiti snage i utrkivati ​​se kao tim da biste kombinirali moći i pobijedili kao tim. Koristite svoje poteze kako bi pomogli drugim suigračima i oslobodili kaos dok jurite u velikoj brzini.

Postoje tri različita tipa likova koje možete odabrati unutar 15 likova iz ikoničnog Sonic svijeta: Brzina, Tehnika i Snaga! Odaberite jedan, a zatim promijenite izgled tako da su spremni za utrku, a zatim prilagodite i svoje vozilo. Vozite točno onako kako želite dok prilagođavate i mijenjate svoje vozilo tako da odgovara vašim vozačkim vještinama!

Igra - info
Proizvođač:Sonic Team
Izdavač:Sega
Serijal:Sonic
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1-4
Igrača online:2-12
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

Team Sonic Racing PS4

  • Brand: Sega
  • Šifra: 0303646
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.