Narudžbe zaprimljene u četvrtak (09.04.) nakon 13h se isporučuju u utorak (14.04.)
Poslovnica je zatvorena, naruči online! saznaj više...
Predator: Hunting Grounds PS4 (Prednarudžba)

Napomena: Za igranje je potrebna PlayStation®Plus pretplata.

Players: 1-5 Multiplayer Mode (No Single-player Mode)

Jedan od najstrašnijih filmskih lovaca izvanzemaljaca dovodi lov na PS4 konzolu.

Ostani miran i koncentriraj se na lov…

Predator: Hunting Grounds realistična je asimetrična pucačina smještena u džungle Južne Amerike, gdje Predator vreba najizazovniji plijen.

Igrajte kao član elitnog odreda Fireteam i obavljajte paravojne operacije prije negoli vas Predator pronađe. Možete igrati i kao sam Predator te loviti najdostojniji plijen. Na raspolaganju vam je niz smrtonosnih izvanzemaljskih uređaja koji će vam pomoći da skupite sve trofeje, jednog po jednog.

Lovite ili budite lovina

Udružite se s prijateljima kao dio Fireteama i krenite u opasne misije prije nego što vas Predator pronađe ili postanite Predator i lovite svoj plijen.

Izrađujte ljudsko i izvanzemaljsko oružje u ovoj intenzivnoj asimetričnoj igri za više igrača – otključajte legendarnu opremu i maske dok napredujete kroz probnu verziju. Uz podršku za igranje na više platformi udružite se ili natječite s prijateljima protiv igrača na računalu koji probnoj verziji mogu pristupiti putem trgovine Epic Games Store.

Budite Predator

Predator ima samo jednu misiju: lov. Proučite ratnike u džungli i suočite se s najboljim od najboljih. Uklonite mete i skupljajte trofeje te ih izložite kao suvenire iz svakog lova. Ne dopustite plijenu da vam pobjegne. Neuspjeh se ne tolerira.

Igra - info
Proizvođač:IllFonic
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Stealth
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2020.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Predator: Hunting Grounds PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 24.04.2020

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 

  • Brand: SIE
  • Šifra: predatorhgps4
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 269,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.